Tehnički kutak > Tehnička pitanja
nemoguce odvrnuti maticu na kvacilu?
fran_hr:
Mozda ce vam zvucat smjesno al ja uzmem stel kljuc, primem cjelu polutku s kvacilom i kljucem u ruke i sa kljucem udaram u komad drveta da ga ne ostetim i otpusti uvijek bez problema, svaki put markerom oznacim da znam kolko jako treba stegnuti i to je to
Poggiali:
ak mecete u skripac, bilo bi dobro stavit neku gumu, ili mekse drvo, neke letvice od borovine..
a isto tak se moze ako imas kljuc lupat o pod sa krajem kljuca...
ovo kaj Dario radi, je i moj jedan frend radil, i to svaki put srafcigerom po drugom mjestu, matica je izgledala da ti se smuci :sad1: :icon_biggrin: ja bi to ostavil samo za slucaj velike sile :P
dario007:
Same polutke nikako primati u skripac jer ce se spigat,bez obzira sto nije stegnuto jako.U skripac se primi sama matica pa se rukom zategne polutka koliko ide.
Ovo sa kljucem i lupanjem od drvo isto nije lose,tako i meštri sa scooter attacka rade...
IceMan:
Najbolja i najednostavnija metoda ako imas veliki set gedora 34-36-38-40-42 stavis na udarni pistolj i odvrnes i pazis da ne odvidas odma skoz do kraja da polutka ne izleti jer ju centralni feder napinje
Druga metoda matici stavit u skrip i sa kljucem za filtere odpustit tako i stefnut nazad
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju