Ostalo > Razne offtopic teme :)

Tipicna situacija s losom prednjom gumom i kocnicom na 2 kotaca

<< < (3/5) > >>

SCANIA R500:
Sta svjetliji  asfalt to je lošije prijanjajne gume... Tamniji znaci da jos gore ima bitumena pa bolje drži.... Zeleni eruptivni nema brige da ce prokliziti.... Posto su nase ceste vecinom ko šarenica... Obratite pozornost na fleke i boje flekica :laughing7: prijelaz sa temne fleke na svjetliju... Pušing.... pogotovo po kiši

Corector:
Ja sam nedavno isao na ispolirani kamen na Glavnom Zeljeznickom Kolodovru, usao sam s Molasom na perone, sve je plivalo u vodi jer im krov prokisnjava. Ocekivao sam da cu se samo razliti na 4 strane :D Ocekivao sam zlo, a nije se desilo nista, tako da sam i zbunjen.
Najgori asfalt mi je jedan pologon, u njega ne mozes gledati od sunca, suze mi idu kao da gledas u nebo. Tu sam se.pripremio na najgore jer na gore jos nisam naisao.

SCANIA R500:
Asfalt je varljiv.... Eto ti imas kilometara na dva kotaca... I vjerujem da je taj molas najbolji.... Ali opet oprez jer nase ceste su teški fušeraj...... Boja puno govori.... Sta tamniji to je bolji

Corector:
To se podrazumijeva da je asfalt varljiv, isto tako ne volim takve gume, tek tada se moras opako fokusirati i napeti. Vozim ja i varljive gume, ali redovito biljezim i okliznuca. Tako da ja radje zajasim Molasa svetu stolicu i tamo di sam okliznuo s Dunlopom,.ovoga namotam, nagnem i zakocim bez respecta. Svjedocim masovnom opadanju kvalitete podloge diljem RH, pa tako i lrilagodjavam rute kretanja. Recimo zgadila mi se magistrala od Senja do Karlobaga, previse poskakuje i izbacuje me, al ne s 50tkom.

SCANIA R500:
Samo Molas :icon_thumright:  a ceste su katastrofa nazalost...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju