Ostalo > Motocikli

Aprilia Mana ?

(1/5) > >>

Poggiali:
Ne vidjam ih bas mnogo, pa sad ne znam il ekipa ne voli taj tip ili su bili problematicni, ili oboje  :toothy11:

Jel ima netko sa foruma iskustva? Jel to masina kao u Gileri gp 800?  Jel ima neke specificne kvarove?  Onaj kao manualni mod za saltanje, to znaci da ce drzat brzinu koju namjestis ili ?

Corector:
Svaka cast sto ti se da uopce razmisljati o tim tehnoloskim cudima svog vremena, odnosno o poluproizvodima.
I ta Mana i onaj GP800 sto si spomenuo, imaju uze podrucje primjene u svakodnevici. Na koncu, opako su skupi (i kad ga dobojes jeftino) i traze cesce odrzavanje.

stipe:

--- Citat: Poggiali - 05 Srpanj, 2021, 02:15:00 ---Jel to masina kao u Gileri gp 800?

--- Kraj citata ---

je

--- Citat: Poggiali - 05 Srpanj, 2021, 02:15:00 ---Onaj kao manualni mod za saltanje, to znaci da ce drzat brzinu koju namjestis ili ?

--- Kraj citata ---

mislis kao, drzis u 3coj brzini i vozis tako? mislim da da, sudeci po videima na youtube-u... ono standarni malualni mjenjac...  prijenos glumi brzine...

Poggiali:
ne znam, meni se cini kul ideja, steta kaj nema vise takvih modela, auti su odavno automatici, a motori su jos u srednjem vijeku :/

Deki.:
Kako nema Honda već dugi niz godina koristi DTC mjenjače i pokazali su se odlični.
Slijedeće kupnja će biti Forza 750

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju