Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Peugeot speed fight 2 problemi su pregrijavanjem
PchelaUbica:
--- Citat: Corector - 27 Lipanj, 2021, 22:13:01 ---Mozda ti se stvara zrak u sistemu jer ga negdje suce, Suhi je imao taj problem i svakih par dana bi odzracivao sistem, i izlazilo bi zraka. Ja znam dici skut na zadnji iz mjesta dok radi, sta je sigurno, sigurno je kad tako zeza. Mozda ne izgleda humano, al bolje ga dic, nego otvarat terno grupu zbog zracnog cepa.
--- Kraj citata ---
Potpisujem 💪 👍
matija84m:
--- Citat: BOXER4c. - 27 Lipanj, 2021, 22:35:49 --- dobra ideja ha ha :toothy9: :toothy9: :toothy9: , promjenit cu urice mozda je do njih jer sam sve vec napravio i promjenio od dijeova jedino je ona jos ostala za testirati
--- Kraj citata ---
Neka si pitao
Sad mozes napravit po svom
BOXER4c.:
Hvala na pomoci kupljene su nove urice i sad je ok , ali naravno pojavio se jos jedan problem kad se vozi normalno ubrzava vuce uzbrdo prima gas znaci sve pet i krenem se spustat nizbrdo znaci na leru vise manje bez diranja gasa samo se u jednom momentu ugasi i nebi ga vise upalio nitko na ovome svjetu i dok se kurbla zna puknut iz auspuha tu i tamo skines svjecicu iskre naravno ima ali bude suha koda ostane bez goriva pa sad neznam dali tko ima kakvu ideju
aragonY:
Kupljene su nove urice i rijesio se ovaj problem, odlicno :headbang:
--- Citat: BOXER4c. - 27 Lipanj, 2021, 12:35:00 ---kazaljka od temperature ode skoro u crveno a kad se to desi se i skuter nekad zna ugasit i naravno ne pali dok se ne ohladi
--- Kraj citata ---
matija84m:
Sad treba nove retrovizore pa ce bolje primat gas :jacuseubit:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju