Ostalo > Motocikli
Preporuka motora i mišljenje?
luna500rr:
U skorije vrijeme bih kupio motor pa se mislim što uzeti. Već duže vrijeme gledam i razmišljam o tome, i nekako mi je kawasaki KLE nešto najbliže onome što bih želio? Ne težak, jednostavan, ima djelova, znao bih ga i sam servisirati... Ne znam što vi mislite o tome, jel to dobar motor ili je smeće?
ivano_007:
Ima ga je Lucas, a možda ga i još ima, pa možeš njega pitat za iskustva. Ne znam jel dolazi na forum još, pa ga kontaktiraj na mobitel :toothy11:
roc:
Jedan moj poznati ima er5 (iste mašine) s 40k km. Mjenjao je četkice na alnaseru, jedan o-ring na sistemu hlađenja se potrošio pa je slinio antifriz na rupicu od glave ili cilindra, ne sjećam se više di se točno nalazi. Još mu je otvrduo ublaživač udarca u zadnjem kotaču pa se jači udari prenose na lanac prilikom šaltanja, ali to još nije zamjenio (to je vulkanizer primjetio na zamjeni gume). Ta kawa je 2004. Sve u svemu ništa strašno, jako pouzdani motori.
Jedino taj er5 nije imao filter goriva pa je to dodao naknadno jer mu se znao frgazer zaštopat, a onda se zna nalijat benzin u karter pa treba zamjenit ulje.
xoox:
Evo kupi moj NC750 ;D
luna500rr:
--- Citat: ivano_007 - 23 Lipanj, 2021, 09:38:05 ---Ima ga je Lucas, a možda ga i još ima, pa možeš njega pitat za iskustva. Ne znam jel dolazi na forum još, pa ga kontaktiraj na mobitel :toothy11:
--- Kraj citata ---
Baš ću mu se javit :icon_thumright:
Moram još promislit al nema mi žurbe. Al ideja mi je svakako neki lagani jednostavan enduro
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju