Tehnički kutak > Tehnička pitanja

POMOĆ/SAVJET ručni čok dellorto 17.5

(1/5) > >>

RoadRunner1:
Pozdrav svima! Oprostite ako je ovo pitanje već bilo jer ga ja nemogu naći tu na forumu.
Dakle, kupio sam ručni čok ( a sajlu) i sad krećem sa ugradnjom. Sve jasno osim one male gumice u onom zlatnom djeliću na koji se zakači sajla i opruga, koji treba začepiti rupu di je sad igla od el.čoka. Gumica u njemu je u dva dijela ko da je puknuta i ispada vani. Zovem ovog lika u dućan di sam kupija a ok kaže sve je to ok, samo ugrađuj! Meni se čini da to nebi tribalo biti tako nego bi gumica triblal biti cijela da moze začepiti rupu?
ako se neko več susrea sa time kaže koju pametnu. P.s. nigdi na netu ni na slikama se ne vidi čok pod tim kutem da provjerim jel to stvarno tako mora biti.

matija84m:
Poslikaj pa stavi sliku te gumice.
Iako mislim da bi trebala bit iz jednog komada.

zvonkec92:
Nesmije ta gumica ispadat i mora bit cijela da zacepi rupicu di ide iglica. U kojoj trgovini si to kupio?

RoadRunner1:
Trgovi a je "skuter dijelovi" a fotku nemogu staviti direkt. Kako vi stavljate fotke?

zvonkec92:
Uploadas sliku ovdje   https://postimages.org/     odaberi rezoluciju za 17" monitor i da slike nema rok isteka, kad se uploada ispod slike potrazi gdje pise link za forum i to samo zaljepis ovdje i slika ce biti vidljiva

Znaci rekli su ti da nevaljani dio svejedno ugradis i da ce biti dobro? Daj ti nama sliku zaljepi da vidimo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju