Općenito > Generalno o skuterima

Najbolja 125 ca?

(1/4) > >>

Poggiali:
Koja bi 125 ca bila naj naj u najvise tocaka, a da pritom bude udobna vozacu od 183cm i 105kg?   (i ovo bi se odnosilo na rabljene, nesto starije skutere)

nekak me vuce runner, i to prvi ( prije facelifta)... vjerojatno vx, jer sp-a 125 nije bilo bas nesto kod nas, znam da je 180 imao problem sa selenima , ne znam jel i 125 tak.. i 2t mozda dosta trosi.. na vx uvjek mogu nabacit 200 i ostaje mi rega za 125... e sad, jel mozda bolji 125 vazdusar, radi pouzdanosti ili nije neka razlika... mislim.. fantaziram, al generalno mi se 125 cini ok sto nije preskup za regu i ne trosi vise, ili cak trosi manje od 70 .... a nebi imao zajebancije sa blokadama itd...

Corector:
Nemoguce je definirati naj skuter u svakom pogledu. Ali je skoro pa moguce zadovoljiti sve svoje potrebe u odredjenom trenutku s nekim modelom.

Prva stvar, skuter ti mora ergonomski odgovarati, da se osjecas ugodno, sigurno i spretno. Dalje si gledas prema potrebama, za sto bi koristio skuter.....

Poggiali:
a dobro, jasno da mora bit ergonomija i ondadruga stvar neka pouzdanost... znam da je bilo u ono vrijeme dosta vx-eva e sad jel zato kaj su pouzdani il su se deca nabrijavala na njih ...  aj mozda bolje da sam postavio pitanje koji je 125cc agregat pokazao sveckim

matija84m:
Ja znam koji je najbolji :headbang:
Al nesmim rec jer ce im odma cjena skocit za 1000 eura :toothy12:
Tako je do sada bila sa svime kaj se pohvali.

JogFromYamaha:
Jedini nacin kak znati koji je najbolji je da sjednes probas i vidis za sebe. Ja sam veliki fan cygnusa koji je mene sa 186 udobno vozil, praktican je i agilan. Ali svako je prica za sebe i nek vidi i bira sam.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju