Tehnički kutak > Garaža
Kymco Xciting 300ri + Yamaha Maxster 125
D53:
Danas sam odradio najjednostavniji , najjeftiniji i najbolji mod na moto opremi. Pošto imam ls2 kacigu na kojoj nemam chin curtain a i nema za kupiti originalni, uz pomoć yu-bi-toa sam odradio diy chin curtain. I preporodio se. Nema više ulaska hladnoga zraka, upale sinusa, buke od vjetra i prašine. Tko nema, toplo preporučam da uradite isto.
Vrijeme potrebno za odraditi oko 10 min., malo kartona i stara majica.
D53:
Danas sam sa se sebi zakleo da s onim ludim talijanima nikada više neću imati posla. Katastrofa od trgovaca. Lude manistre.
Tražio sam zimski vjetrobran za maxstera, ali nema baš neki izbor na internetu. I tako pronađem u Italiji, naručim, platim preko web shopa. Sljedeća 2 tjedna niti mu niti tu. Nikakva potvrda narudžbe, služba za korisnike ne odgovara na mail, kontakt preko facebooka nije urodio plodom. Nema vizira, nema para. J... sam im sve po spisku. Tek kada sam im poslao da ću ih prijaviti EU službi za zaštitu potrošača expresno vratili novce. :toothy9:
Nakon toga zvao direktno tvornicu. Ljubazna teta poslala direktno iz tvornice.
Nakon 8 dana stigao......
D53:
Vrijeme je da odjavimo Kymca iz ove teme. Posljednje pranje prije proslijeđivanja novom vlasniku.
zvonkec92:
Jel neko drugo vozilo u najavi ili samo zelis smanjiti vozni park
D53:
Nažalost idioti na cesti su mi smanjili vozni park ;D
Mazda je totalna šteta a kako mi je to jedini auto morao sam se riješiti jednoga dvotočkaša i kupiti drugo auto dok se ne riješi osiguranje.
Prinova je već tu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju