Tehnički kutak > Garaža
Kymco Xciting 300ri + Yamaha Maxster 125
D53:
Evo da i ja predstavim prinovu. Opet kosooki. Dakle Kymco Xciting 300ri, 2012 godina, manje od 16 000 km.
picture url
JogFromYamaha:
Zgodna ti je ta kravica, nema sta.
Zelim ti mnogo sretnih kilometara.
challenbeen:
Wow.
Čestitam! Dobrodošao sa novom pilom!!!
nadam se da ćeš pošteno predstaviti skuter i opisati ga dosta, kakav ti je, i jesi zažalio ili preporodio se.
PchelaUbica:
Lijep je
. Samo najvise me bodu u oci crvene celjusti :dontknow:
D53:
Hvala svima na komentarima.
Kymco je trebao biti zamjena za Maxstera. Nikad nisam imao jači skuter od 125 kubika pa eto odlučio sam se počastiti nekim jačim maxi skuterom čisto da vidim kako to ide i kao se vozi. Prije kupovine stavio sam Maxstera u oglas s namjerom da ga prodam i nadoplatim za jači skuter ali javljaju se likovi koji su mi nudili novce za koje ne možeš kupiti poštenu biciklu. E nećeš razbojniče. Maksonja ostaje jer mi je prirastao srcu i kupujem još jedan skuter a ovaj neka stoji. Kruha ne pita.
Prvi pik je bio beverly 400/500 ali kako nisam uspio pronaći zadovoljavajuči primjerak po normalnoj cijeni odluka je pala na Kymca. Kupljen od prve vlasnice, da vlasnice. Nešto manje od 16 000 km. Ima nekakvih nedostataka jer nije vožen zadnje 2 godine. Prva vožnja nakon Maxstera i dojam je sljedeći. Pa to je teški krmko u P.M. Maxsonja je ko Bmx naspram ovoga. Valjda se treba naviknuti poslije malca. Ali ide, ide i pjeva. Oduševila me čvrstoća i upravljivost. Prednja vilica sa 2 trokuta. Baš je utegnut. Naprijed 2 diska, integralno kočenje. Sve u svemu i više nego zadovoljavajuće.
Planovi se promjena ulja, antifriz, ulje kočnica i nove gume. Ima 2 ogrebotine jer se gospođi pao sa bočne nogare pa je malo jedna strana malo ožuljana. Pa bih i to volio srediti jer me bode u oči. Trebam rješiti i zadnje led svjetlo. Ne radi pozicija a štop svjetlo radi?? Nemam pojma šta mu je ali provjeriti ćemo i to.
Potrošnju ne znam jer sam napravio 100-njak km. Ozbiljnija vožnja slijedi nakon novih guma jer su ove iz 2015 plastik fantastik.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju