Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Gusenje pri startu

(1/4) > >>

asterx:
 stavio sam danas leovinc tt na keeway fact i namontirao nov remen i oprugice i rolnice koje su dosle uz auspuh Ali motor je prvih 2 metra starta jako trom Citao sam na forumu i mislim da mi nije remen na bolcni kako to da napravim

Poggiali:
jesi dirao karburator?

da bi remen bio na bolcni, mozes izmedju ventilatora i bolcne podlozit podlosku.. al opet moras paziti da ti matica od variomata ima dovoljno navoja da uhvati ili da ti nebi ventilator strugao o deklo

asterx:
Evo sad sam iz garaze dosao,dakle skinuo sam variomat i stavio dvije podloske i motor je grizao na startu i strasno ubrzavao ali krajnja sa 75 je spala na 60,skinem jednu podlosku a jednu ostavim i motor razvija 65 ali ponovo nije start kakav treba,i sasvim slucajno uzmem zadnje polutke i pokusam ih rukom razdvojit do kraja i osjetim da na jednom djelu prije kraja ima "zub" i mislim da su se oni kanali usjekli ako me rqzumijete ,mozda grijesim sutra cu rasklopit zadnje polutke i pogledat

Poggiali:
kolko km su napravile te polutke?

bilo bi idealno da imas neke sa linearnim kanalima, pa ako budes morao mjenjati, imaj to na umu :)

asterx:
Msm da nisu nikad zamjenjene od kako je kupljen,oko20000hsu presle,jer kad ih razvucem rukom idu lijepo oko 70% i onda moram malo jace povuc rukom i ono "cvakne"i razvuku se do kraja,bar pod mojom rukom mi izgleda kao da ima" zub" sutra cu vidjet,jer mi remen kako vidim ne izlazi do kraja ako stavim podloske da lezi na bolcni

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju