Ostalo > Razne offtopic teme :)

Cijena registracije?

<< < (4/6) > >>

balki:
Los/sebican nacin razmisljanja. Iz tvojih dosadasnjih postova znam da si puno bolji od ovoga.
Da tako svi razmisljaju samo o sebi sustav bi se jos vise srozao. Ja sam valjda naivan i jos uvjek gledam dobro u ljudima i smatram da ima nade i da nas je vecina :dontknow:

dinko1981:
A kako da ja znam kako ce moje osiguranje tretirat potencijalno ostecenu osobu? Pa covjece imam svojih problema dovoljno pa da jos provodim i studiju prije izbora obaveznog osiguranja da utvrdim dali su laki na davanju para? Pa normalno da nisu, niti jedni,  svi ce isplatit onaj minimum ako su ispunjeni uvjeti za to a za bilo sta vise od toga je na pojedincu kako se snadje.

zvonkec92:

--- Citat: dinko1981 - 29 Svibanj, 2021, 08:50:33 ---Kada kupujen osiguranje za skuter onda trazim iskljucivo osnovno/najjeftinije, ja se od njih necu nista naplacivat

--- Kraj citata ---
Tak i ja ali iskljucivo iz razloga kaj imam previse reganih vozila pa mi se ne bacaju pare u vjetar a sa svakim od njih godisnje napravim 700-1000km ili cak i manje.. Sa rockyem 125 sam od rege do rege napravio 230km

Deki.:
Tako je! Obavezno najjeftinije

Poggiali:
stari umjesto mene iso platit za 50cc osiguranje, i prodaju mu pomoc na cesti za 60 kn :/ koj ce mi to bog po sumi se vozim i 15kn zastita bonusa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju