Općenito > Generalno o skuterima

Sava sporty

(1/3) > >>

180fxr:
Imam te gume i meni se cini da je to smece... Idem palit gumu i umjesto da stoji prednji kraj proklize samo tak.....     Jel valjaju te gume???   i ak neko zna na kolko bara se pumpaju... Zadnje je 140 a prednja 120.. znaci zadnja je 1 cm sira od serijske...

neer:

--- Citat: 180fxr - 29 Listopad, 2008, 18:52:58 ---Imam te gume i meni se cini da je to smece... Idem palit gumu i umjesto da stoji prednji kraj proklize samo tak.....     Jel valjaju te gume???   i ak neko zna na kolko bara se pumpaju... Zadnje je 140 a prednja 120.. znaci zadnja je 1 cm sira od serijske...

--- Kraj citata ---
nevaljaju samo ako su hutchinson funzy haha serijala na peugeotu su smece tesko ako mislis da je za mjenjanje mjenjaj pod hitno jer se nevalja zafrkavat s gumama pogotovo po ovakvom kisnom vremenu.

Brla:
ta guma je prva liga i puno ljudi je imaju na runneru i cijena joj je super a to šta neznaš zakurit gumu sava nije kriva već vidiš da super drži kad te baca napred

robert:
kako to? više je moguće da su ti diskpločice na prednjoj kočnici u banani! ili pritisni malo bolje prednji kraj pa neće proklizati

180fxr:
Dobre a??? ma dobio sam ih nove uz motor....  Da da robi moj jedini ja sam kriv... pusa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju