Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji dellorto karb paše na Jetforce?

<< < (4/5) > >>

crogenie:
I tko kaze da nece dizna 72 sa airboxom? ;D Jucer skinuo svjecicu, boja - bolju ni zamislit ne mozes. ;) ;D (jebiga kad sam sj#bo airbox, previse ga izbusio iznutra, skratio onu usisnu gumu i nevjerojatno koliko je protocan postao)

pitaNS, a kako stoje Dellorto karbovi sa elektricnim čokom?

pitaNS:
Znaci uspeo si da nastelujes sa 72 diznom, dobro je samo pitam se koliko ti mali cirka benzina?
I kako mislis kako stoje dell karbovi sa el cokom?

crogenie:
Ma koliko kostaju sa elekticnim cokom, cini mi se bolje izbor nego ovi s rucnim.

Rossi:
ako pise da je karb kit onda dobijes i chok i sajlu vak nak sve sto treba..ako ne pise karb kit ..nego samo Dellorto 19 phbg ili nenzam koja oznaka...ne dodje chok..barem koliko ja znam....i pazi kad uzimas karb na kojoj su ti strani oni sarafici za stelovanje...da ne budu sa strane airboxa pa ces imat problema sa stelovanjem veliki...svaki put valja airbox skinut...

pitaNS:
Nisam porucio karb kit nego samo Stage6 black edition dell 19. E sad hebem li ga, jesam trebo uzeti i posebno cok ili sve u kompletu kao karb kit? ? ? Ovaj dodje nekih 85eura... Kaze robert da je on dobio uz taj i rucni cok...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju