Tehnički kutak > Tehnička pitanja

CPI Hussar_ Remen

<< < (3/10) > >>

mic:
Trom start je zbog toga što novi remen vjerojatno ne sjeda skroz do bolcne na variomatu te je samim time remen u zadnjim polutkama dublje unutra i dobivas efekt tromog starta tj. skuter kreće iz "druge" brzine. To se može riješiti dodavanjem sajbi između ventilvara i bolcne.
Koje su rolice bile unutra prije zamjene?
Centralnu oprugu jesi li mjenjao? Ako jesi koja je unutra? Slaba centralma može uzrokovati ovo što se vuče od 20-50, dobiješ rupu u ubrzanju i pad okretaja te s tim dolazi i taj osjećaj da se "vuče".

SX:
Rolice su bile 4.2 s njima se super ponasao kad sam ih promjenio proslo proljeće. Ali su se potrošile vec nakon 1500 km. Centralni nisam dirao ne znam koji je unutra. Uslika sam ovu šajbu (prsten) sto sam oznacio na fotografiji. Ne znam dal' to treba biti tu?

Foto:

https://ibb.co/L6X4zys

Poggiali:
da nisu malo prelagane to rolice za 70 i touring auspuh ?

jel to kopija minarelija?

taj prsten nece pravit preveliku razliku, uglavnom kad je novi remen bolje da je tu, kad je potroseni remen, bolje da je iza variomata..

SX:
Prosle godine je bio trom imao je neke rolice sigurno preko 5g. Kad sam stavio ove 4.2 po savjetu s foruma skuter je prodisao. Lani je sve bilo isto kao sada sto se tice auspuha itd. samo je remen bia stari... Na remenu inace nema one strelice za smjer  ( Bando VS) pa sam stavio da je natpis na remenu okrenut "normalno"  kad ga se postavi, sto mi je logicnije bilo kad vec nema strelice.

Poggiali:
koji je to 70cc kit?

15x12 rolice imas?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju