Uredništvo > Kutak za nove članove

Oj, skuteraši

<< < (2/2)

edicro:
Dobrodošao dr.House.
I ja podrzavam otvaranje threada u garaži da imamo šta gledat dok ne prođe ovih par dana kiše u dalmaciji.  ;D

Zigas:
Dobrodošel :hello:

Odtvori kao što su rekli temu u garaži, da budeva barem dva iz Slovenije. :laughing7:

--- Citat: Corector - 11 Svibanj, 2021, 21:50:39 ---Oj, svaka cast na detaljnom pristupu, odmah si obradovao mnoge, pa i mene. :headbang:

--- Kraj citata ---

...i mene. A ne da se za prvi post stavi 100 pitanja u 100 novih tema za 200 problema, kao što je to običaj u posljednje vrijeme. A sve je več 1000 puta detaljno napisano.

Corector:
Ma osvjezenje covjece, covjek je temeljit i ima zivota u njemu. :icon_thumright: Ko takvom ne bi pomogo ako moze.

PchelaUbica:
Pozz! Dobrodosao. Evo nakon 100novih, dvoje troje se predstave na kulturan nacin

Haus:
Hvala na srdačnom primanju.
Što se tiče garaže, tu sam zajeb sve jer nisam slikao uopšte.Nemam ni jednu sliku befor/after kako jih radim kad radim na autima.Mogu reč da je i meni žao ali uopšte mi nije palo napamet da nešto slikam.Tek sada kad sam več gotov mi par puta sinulo.
Samo forum ,yt i radit.
Prije Gilere sam dobio u zamjenu za posao na njegovom  avtu njegov skuter koji mu je umro prije 5 godina i stajao mu vani odtad.Bio je to Malaguti f15 u jako lošem stanju jer i onako nije tip koji bi nešto održavao.Samo vozi dok se ne raspadne ili umre.
Onoga sam nekako poškljocao dok sam ga sredio.
Na kraju vidio da se ne mogu normalno vozit(192cm) pa sam ga prodao.
A za Gileru nemam ništa pa sam baš razmišljao da pozovem bivšeg vlasnika ako ima nešto, barem one slike koje je stavio za oglas.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju