Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Vakum pumpa
Rayden:
Skuter nece da upali , ima struju na svjecici , cistio svjecicu, filter zraka i nsita.
Kad odvrnem svjecicu baca gorivo na rupu kad verglam.
Kad skinem crijevo od goriva sa karburatora gorivo tece i ne zaustavlja se.
Skuter sam vozio 20ak kilometara nakon toga nije htjeo upalit , nakon 5 minuta verglanja skuter je upalio ali je dimio bijel dim al bas bijel i bas ga je puno bilo, mjesavinu sam napravio 90ml ulja polusintetika na 4 litre goriva.
Dosao sam kuci nekako i sad nece da upali skuter nikako i kad skinem crijevo od goriva sa karburatora gorivo tece a ne bi trebalo , sto znaci da je vakum pumpa crkla.
da li je problem u vakum pumpi pa preljeva ili skut moze radit bez vakum pumpe direktno spojen na rezervoar.
FeZox-team:
Ako je serijski skuter polusinteticko ulje moze proci omjer mjesavine je dobar, ali posto dimi ja bih drugu marku ulja promjenio
jel svjecica bila masna prije neg sto si cistio, jel bilo garezi, jel mozda auspuh pljuje kapi ne izgorenog ulja jest da nebi trebao zbog polusintetike
i nebi smio bas ono bacat gorivo kroz rupu svjecice, u praksi da ali ne u tolikom omjeru da mozes vidjeti golim okom
ili dimi ako je brtva glave otisla pa pustio vodu u cilindar i nece da upali
Skuter moze radit bez vakum ventila ali to zna zezati kod prvog hladnog paljenja
Plovak u karburatoru sluzi svrsi da ne preljeva ali opet reci cu ne odraduje savrseno svoj posao
Rayden:
Rijesio sam to. Sorri sto nisam napisao prije . Vakum pumpa je bila problem . zamijenio vakum pumpu i upalio od prve.
Rayden:
Ali imam novi problem. Vozim skuter oko 100 do 120 kilometara dnevno ( dostave) . I vec drugi put mi dihtung glave izgori i pocne mijesati vodu i gorivo u cilindru.
Radio generalku ( klip /glava) prije 3500 kilometara. Nakon generalke presao oko 1500 izgori dhtung , zamijenim dihtung kod majstora , opet nakon oko 2000 izgori i evo ga opet kod istog majstora cekam novi dihtung da zamijeni.
Zar je malaguti f15 toliko los sa tim dihtunzima da izgaraju tako lako. Vozim po zagrebu i 75% voznji su po ravnom. Ne prelazim 1/3 gasa po ravnom i ide u krajnu. Uz brdo naravno stisnem do kraja.
Sada sam koristio ina 2t ulje i castrol power1 sve polusintetika.
Meni osobno kuciste vodene pumpe bude vrelo ali da se pipnuti rukom, ali gdje je osovina pumpe taj mali dio promjera oko 3cm bude pre vrelo i ne mogu pipnuti rukom.
Glava isto tak bude vrela, kada bacim kap dvije vode na nju momentalno ispari.
Majstorovo savjet je sledeci , sada kada popravi da prodam skuter i da kupim nesto drugo jer ce se isto desiti za 1000 kilometara.
Da li postoji neki " jaci" dihtung ili neko rjesenje da se napravi brtva koja nece izgoriti?
matija84m:
Kupi orginal brtvu glave....jer ove zamjenske nevaljaju.
I obavezno glavu poravnat jer vjerojatno ne brtvi dobro.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju