Tehnički kutak > Tuning skutera

auspuh stage 6 replica -iskustva

<< < (13/13)

sp...:
na stranici peugeot tuning piše da se stage pro vrti 8903 al mislim da bi se on trebo jače vrtit

cvele60:

--- Citat: sp... - 21 Studeni, 2008, 23:57:55 ---na stranici peugeot tuning piše da se stage pro vrti 8903 al mislim da bi se on trebo jače vrtit

--- Kraj citata ---
Na tim obrtajima ima najvecu snagu TP sa testa[8kw-11ks] ali ide to jos malo vise ;D

sp...:

--- Citat: cvele60 - 22 Studeni, 2008, 20:04:04 ---
--- Citat: sp... - 21 Studeni, 2008, 23:57:55 ---na stranici peugeot tuning piše da se stage pro vrti 8903 al mislim da bi se on trebo jače vrtit

--- Kraj citata ---
Na tim obrtajima ima najvecu snagu TP sa testa[8kw-11ks] ali ide to jos malo vise ;D

--- Kraj citata ---
heh i ja brijem...a fkt taj auspuh  prejeben...sa cijenom je tu negdje sa ostalima ,mislim boljima 

Djera:
Ja ga imam,zvuk je za 10,ali nikako ga ustelovat,stavijo sam i rolne 4,8gr,imam zelene federe kvacila,i neki crni centralni i starta nema nikako-skoro pa ga treba pogurati da krene,onda se zadrzi na 60km\h  i odcepi i ide preko 100km\h.

sp...:
kombiniraj malo federe,stavi druge,stavi centralni drugi...malo se igraj pa kad naletiš na kombinaciju to je to...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju