Tehnički kutak > Tuning skutera

auspuh stage 6 replica -iskustva

<< < (2/13) > >>

dino gp1:
Vrlo dobar spuh za serijalu i base kit, nije skup i ima ga kromiranog, zvuk je ok :icon_thumright:

cvele60:

--- Citat: andy - 29 Listopad, 2008, 20:15:18 ---ima brla s6 i lijepo se čuje, zvuk je čist oke... ali usporedi majićev i brlin velika razlika u zvuku  :laughing7: majićev se dere ko blesav.. :headbang:

--- Kraj citata ---
Da secam se zvuka i policije :icon_biggrin:
Po onom sto sam naso na netu trebao bi da bude u rangu sa yasuni z,mozda za nijansu jaci a ipak ispod R-a.
Predpostavljam da bi na malossi gusu bio sasvim ok[taman ko sto treba]i sigurno bolji od next-a koji sad imam. ::)

sp...:
ej....bok dečki...imam doma zipa i na njemu imam stage 6 pro replica.....auspuh je prejeben.......čuje se prejebeno onak trkaće al opet tiho ne dere se.....na mjerenju na trkama po rogulićeovom stolu meni je taj auspuh davao 2 konja...što je meni bilo čudno al ajde...sa serijski auspuhom zip je imao 5 konja ,stavljanjem stage 6 digo se na 7....sad neznam jel on srao il je auspuh fkt tak dobar.....koristi se i za 50 ccm i za 70...  tak da jeben izbor ak očeš kupit... :icon_thumright: :icon_thumright:

cvele60:
Fala momci,bice kupljen preko zime pa cu se u prolece igrati sa rolnicama i ostalim zezalicama :icon_tongue: :icon_thumright:

aerox92:
owaj auspuh cu uzet na ljeto....ja mislim da za te pare ne moze se bolji kupit?shta vi mislite?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju