Općenito > Generalno o skuterima

Due+ trajanje

<< < (4/11) > >>

stark1:

--- Citat: dhorvat2 - 29 Listopad, 2008, 16:24:58 ---
--- Citat: malaguti f12 - 29 Listopad, 2008, 15:16:34 ---neznam kaj ce ti onda race spuh jer najveca snaga dueta ti je na oko 11000 okretaja
a za neki takav spuh ti treba puno vise okretaja

--- Kraj citata ---

I ne samo to! Nego ti treba i bolja iskra na tim okretajima! Jer ipak to su obrtaji 15000+... Kupi sportski CDI ili kompletni Malossi innerrotor ili neš slično.

Ak ga preradiš i ak bude sve dobro složeno i naravno prerađeno, opet postoji šansa da zariba prije nego klasični race kit!

Ja osobno se nikad nebi usudil izvlačit tolko iz gusa  :nono:

--- Kraj citata ---
:toothy12:

dhorvat:

--- Citat: gigo_sf2 - 29 Listopad, 2008, 18:11:46 ---
--- Citat: dhorvat2 - 29 Listopad, 2008, 16:24:58 ---
--- Citat: malaguti f12 - 29 Listopad, 2008, 15:16:34 ---neznam kaj ce ti onda race spuh jer najveca snaga dueta ti je na oko 11000 okretaja
a za neki takav spuh ti treba puno vise okretaja

--- Kraj citata ---

I ne samo to! Nego ti treba i bolja iskra na tim okretajima! Jer ipak to su obrtaji 15000+... Kupi sportski CDI ili kompletni Malossi innerrotor ili neš slično.

Ak ga preradiš i ak bude sve dobro složeno i naravno prerađeno, opet postoji šansa da zariba prije nego klasični race kit!

Ja osobno se nikad nebi usudil izvlačit tolko iz gusa  :nono:

--- Kraj citata ---
:toothy12:

--- Kraj citata ---
:uplase:

dino gp1:
Mene to zanimalo prije nego sam nabavio mhr replicu i 3alfa3 mi je dao primjer nekog čovjeka kojem je due+ sa roostom otišao nakon 150km tako nešto, sreća tu igra vrlo veliku ulogu :icon_thumright:

DvdAerox:
2+ cilindar ne izdrzi vece obrtaje od 14.000, jednostavno otidje u qurac....

ovo ti je phantom sa 2+ (malo preradjen) i r1400....... 150m u 8 i nesto sekundi..... jako jako dobro za due+  :icon_thumright:

to nije full video, trazi na njegovom kanalu

gokiSP:
to je sr-ka a ne phantom...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju