Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Motor neradi dobro nakon generalke

(1/5) > >>

viktortuning:
Pozdrav ljudi,dakle imam problem napravio sam gereralku na motoru radi se o kx85 2t masini od crossa vijerujem da se isti princip moze prjenjet i sa skutera.
Znaci novi cilindar radilica lezaji semerenzi repariran karb sve nove brtve svijecica...
I motor mi upali ali ne prima gas nikako vrlo lose performanse nejde nikako karb sam jos jedan put pregledo,nebi trebo vuc nigdi zraka kad je sve novo, ima brdo kompresije neznam vise sta sve nisam gledo. Pa jel ima ko neku ideju sta bi moglo bit... :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :help:

JogFromYamaha:
jesu sve koristeni original djelovi ili zamjenski?

viktortuning:
Ma sve proX to inace svi koriste i bude super

JogFromYamaha:
Vjerojatno ti cilindar nema iste tajminge cim je zamjenski , napumpaj si masinu pa vidi dal ti dihtaju semerinzi, usis i dali ti masina ima kompresije. Drukproba ti mora barem 4 sata biti kontinuirano bez gubitka.

Provjereno radi samo original cilindar i samo original ima uvjek kontinuirano identicne performanse, sve zamjensko ti najcesce ima i  drugaciju portmapu i  sitne izmjene koje na kupu ne rade nikad ko original, cak najmanja varijacija kao zamjenski klip ne znaci da ce odgovarati na original cilindar  po zracnosti i samim dimenzijama.

viktortuning:
Cilindar je orginal samo je stavljena nova košuljica
I sad pred kraj mi vise oupce nece upalit
Moguce da je i problem to sto nije orginal kawasaki ali znam da svi stavljaju prox i nema niko problema na bilo kakvom setupu :help:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju