Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR by Koce
matija84m:
Lepo za videt.
Ajde kad isprobas detaljno dopisi samo kolko se dobilo sa tim paljenjem snage :icon_thumright:
robyakarider:
na koliko si nastelao paljenje?
mic:
Koce ovo sve izgleda jako lijepo :icon_thumright:
Je li potreban stroboskop za štelanje tog mvt paljenja ili postoje neke upute da se uštela npr. 1,5mm prije gmt i onda se ne dira više?
Auspuh lijepo izgleda, vidi se da si uložio vremena u poliranje.
Možeš li opisati postupak kojim si došao do takvih rezultata?
koce:
--- Citat: robyakarider - 07 Siječanj, 2022, 12:37:17 ---na koliko si nastelao paljenje?
--- Kraj citata ---
Palenje je podeseno na 0.35mm
koce:
--- Citat: mic - 07 Siječanj, 2022, 13:02:17 ---Koce ovo sve izgleda jako lijepo :icon_thumright:
Je li potreban stroboskop za štelanje tog mvt paljenja ili postoje neke upute da se uštela npr. 1,5mm prije gmt i onda se ne dira više?
Auspuh lijepo izgleda, vidi se da si uložio vremena u poliranje.
Možeš li opisati postupak kojim si došao do takvih rezultata?
--- Kraj citata ---
Hvala puno, ja sam stelovao sa mikrometar sto se ubaci u navoj za svecicu, po manualu je 0.35mm mislim da ima i 0.40mm ali nisam bas zamario.
Auspuh je strugan prvo sa papir 400,600, 800 pa na kraj 1000 vodena i krede za poliranje plava i kafena. Na kraj sam hteo da zastitim sa transparent lak otporan na temperaturu ali jos uvek mazem za ulje posle voznje i tako ga odrzavam da uvek sija :icon_biggrin:
Ako nema puno korozije, krenes za finu srmirlu da ne kopas bezveze auspuh i da pravis bez potrebno riseve.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju