Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG extreme DD - 1999. god.

<< < (2/5) > >>

dario007:
Lijepo...
Te plocice cvile ko vrag,meni su krv popile.

Rolice te od 6.4gr su ti preteske,na njega serijski ide 5.3gr,ako imas nelinearnu polutku,tj ako ju netko nije zamjenio.

tomislav_sb:
Oliverxxx2 samo mc2, mc3 priznajemo 😂

Dario007, meni ne cvile ali koče i osjećaj na ručici kočnice je puno bolji od bilo kojih što sam probao. Puno bolje se doziraju. A za rolice, jesi siguran da su 6.4g jer ove što sam staviou su serijske, barem sam ih tako naručio. Sve ostalo na skuteru je isto serijala.

Corector:
Meni Malossi crvene nisu cvilile nikada, i bile su jedino rijesenje da ne cvile iza. Jako dobro koce. Ja mislim da je Rade imai neki cudan disk, tko zna sto se naribalo na njegovu povrsinu, jer sam ih vozio na nekoliko razlicitih diskova, a najvise oem Piaggio.

Furao ih naprijed i nazad. Jedina im je mana sto se vole brzo trositi, recimo ja prednje sasijem u 4000km, a felge se jako crne i prljaju od njihove prasine sto govori o tome.

Tko nije extremist, nije los izbor, preostaje mu cesce prati felge.

dario007:
Meni su cvilile na prednjem kraju,DNKZ ih ima na zadnjem i cvile za popizdit.

--- Citat: tomislav_sb - 16 Travanj, 2021, 18:34:32 ---Oliverxxx2 samo mc2, mc3 priznajemo 😂

Dario007, meni ne cvile ali koče i osjećaj na ručici kočnice je puno bolji od bilo kojih što sam probao. Puno bolje se doziraju. A za rolice, jesi siguran da su 6.4g jer ove što sam staviou su serijske, barem sam ih tako naručio. Sve ostalo na skuteru je isto serijala.

--- Kraj citata ---

Jesu serijske,ali za linije nakon 2003.g koje imaju linearnu polutku i sc46 auspuh.

tomislav_sb:
Nema druge nego probati i te 5.3g.

Kako dotežete variomat na radilicu? Imam blokadu koja se šarafi u blok i moment ključ. Da li je problem s udarnim odvijačem to napraviti? Malo me strah da ne pokida radilicu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju