Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG extreme DD - 1999. god.

<< < (4/5) > >>

tomislav_sb:
Dogodio se blagi unfall, nista osim prednje vilice nije stradalo. Ima li netko na lageru viška? Sve što sam gledao na njuškalu je spremno za reparaciju.

challenbeen:
Ne postoju vilice u dobrom stanju u prodaji. Svaka je za reparaciju. Ja sam se dobro namučio tražeći ih

tomislav_sb:
Tako se i meni čini. Bolje uzeti najpovoljniju, samo da je ravna i onda ju reparirati. Ako netko ima viška, tu sam.

Challenbeen, jesi ju sam reparirao?

challenbeen:
Nisam, imam 2 vilice, jednu sastrane koja je u super stanju al treba reaparaciju da se zaštiti dok su cijevi odlične.

tomislav_sb:
Nešto se i malo radilo na skuteru, da bi prošli tehnički pregled, ugrađena je blokada s prekidačem i potenciometrom:

Našao vilicu na njuškalu i sanirao štetu (pouka, bolje otići sam po pivo nego poslati curu skuterom  :icon_biggrin: )

Lijepo ga je zalijepila u ogradu

Ništa što pivo ne može popraviti

I finalni rezultat

Čak je ok vilica, nisam ju stigao reparirati, ne flisa nigdje za sada.

Citajuci forum naravno da mi svašta pada na pamet, kit, auspuh... Ne znam koliko je to pametno obzirom da je na 37 000 km. Tko zna u kakvom je stanju ležaj radilice... A možda je i dobar  :icon_biggrin:

Za zimu je svakako plan vratiti ga na kontinent i srediti plastike, prelakirati u originalnu narančastu boju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju