Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Speedfight 3(skuter ronda)
Corector:
--- Citat: aragonY - 08 Travanj, 2021, 18:24:55 ---i vozi se ko covjek.
--- Kraj citata ---
:jumping: :hbusa: :hbusa: :hbusa:
Meni je taj SF3 cak i OK, jedino je sav neki jadan od reciklirane plastike, al ona USD vilica, prejaka prednja kocnica i lakoca upravlja su mi dojmljivi detalji, dok ovo ostalo na zalost vodi prema poduzoj listi minusa.
Oliverxxx2:
Imao priliku voziti sf3 u jako dobrom stanju i sa jako malo km,znači nije ubijen, poskidane blokade, cdi ostao org. i ne vrti preko7500rpm i nikako preko 65 po satu, plastike najgore kineske, užas.
Mani se toga zla!!
Corector:
Cudan je taj SF3. Imao sam ja primjerak s 3000km. Karb poceo zezat, plastike se usukale, cep od ulja se smezurai, dobio luft u volanu i tak dosta tih sitnica.
MarinM11:
--- Citat: Corector - 21 Srpanj, 2021, 13:27:00 ---Cudan je taj SF3. Imao sam ja primjerak s 3000km. Karb poceo zezat, plastike se usukale, cep od ulja se smezurai, dobio luft u volanu i tak dosta tih sitnica.
--- Kraj citata ---
Heheh.. sam imam SF3 50cc 2T LC, plastike užas, karb je već mijenjan a luft na volanu, što si mislio pod taj luft ako se sjećaš?
JogFromYamaha:
Vjencic volana ti je oso ili je presusio pa ga treba napumpat s masti, i nece biti lufta.
Moras to obaviti jer bi mogo imat postenu saobracajku radi toga.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju