Tehnički kutak > Garaža

Keeway Ry8 Stage 6 Street Race 70cc

<< < (6/16) > >>

matija84m:

--- Citat: Tuningscooter - 08 Travanj, 2021, 17:08:15 ---Skuter bude u Bosni,a imam u planu sledece godine roxa kupiti ovde u Njema%u010Dkoj i slagati ga

--- Kraj citata ---

Ovo ti je prva pametna ideja. :icon_thumright:

A ovo sta si sada zbacao novce na tog kineza mogao si vec vizit roksa. Makar u serijali jer ide bolje od tog nabrijanog kineza. I trostruko manje trosi

Tuningscooter:
To sto se potrosnje tice to mi nije nikakva briga jer kad dodjem na odmor izvozam se malo i on lezi,a nije los motor serijala je jako dobro isla 70-75kmh, al sad treba bar 90kmh s tim da nabija brzinu brze i jače,

aragonY:
Izmjeri to gpsom pa onda reci jel dobra brzina  ;D u stvarnosti je 10-15kmh manje nego sto sat govori...

Tuningscooter:
Kad bude sve sklopito izmjericemo da vidimo koliko ide i kako ide, getriba mi je jedina fabricka ostala ne znam jel stavljati duzu il kracu i kako koja djeluje jel moze neko objasniti efekte duze i efekte krace getribe?,i moram vidjeti gdje uopste da nadjem novu getribu jer ne pase s roxa nazalost haha

Corector:
Masala, napredak u tuningu je ostavaren, vidim uklapas se u tuning skutera, svaka cast! Budi uporan i pohvatati ces sve.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju