Evo ljudi napravio sam acc samo da vam ispricam pricu, naime neki dan me na skuteru zaustavio stricek policajac na motoru. Zaustavio me jer sam na semaforu (crveno) gledao u telefon trazio po navigaciji put do frenda. Kaze mi stani sa strane, ja stao. Prva stvar sta je napravio, niti dobar dan niti nista, je dosao do auspuha, sagnuo se i gleda. Kaze auspuh ti nije atestiran,tablica nije na drzacu, pricas na telefon, jel imas vozacku prometnu? Dam dokumente i niti sekunda nije prosla, slijedi pitanje. Jel mozes skinut registraciju? Ja rekao alata nemam jebiga. Uzima mi prometnu i kaze posto ne mozes skinut tablice uzet cu ti prometnu, po nju mozes doci u heinzelovu i objasnjava sad on postupak sta kako i daje mi papiric da sam iskljucen iz prometa. Pisao mi je za tablicu i auspuh na papiricu i jos ce mi kuci doci 3 iljade kuna kazne za ne znam ti ja sta ne. Pitam strickea 3 puta znaci jel moram samo sa papiricem ici u policiji ili trebam i registraciju skinut kada dodem kuci i doci snjom. Kaze samo doneses papiric i vratit ce ti prometnu da mozes ici na vanredni tehnicki. Dolazim sljedeci dan u policiji i kazem, ja sam sredio skuter(nisam) evo potvrda da su me iskljucili iz prometa, zelim svoju prometnu posto ne mogu na vanredni tehnicki bez prometne. Uzima mi dokumente i vraca se za par minuta, kaze ne mogu ti dat prometnu bez tablice..(iako sam pitao 3 puta kao sto sam napomenuo..) Reko dobro idem po tablicu pa cu se vratit za sat vremena. Vracam se za sat vremena, dajem dokumente istom policajcu. Proslo je jedno 45 minuta da bi se vratio i rekao e cuj ne mozemo naci ti prometnu, prebacili smo ju na drugi odjel, a taj odjel ne radi.. I ja reko dobro i sta sad? Moram ic na posao, svasta sam nasrao i kaze mi policajac znas sta, zaserafi ti tu tablicu posto ti ne mozemo prometnu dat i vozi se. Ako te netko zaustavi reci da imas propust sa porte heinzelove.. Reko jel ti mene jebes ili sta. Da se sad idem vozit pa da me opet zaustave i da im prodajem price da su me sa porte pustili haha. Rekoh ovog nema nigdje. Pitao sam jel se mogu sigurno pozvat na vas , kaze da (bio je neki mladi stvarno korektan decko, shavtio je da me taj policajac izdrko ko majmuna i jos mi je napomenuo da je to jedini koji ce te za tako nesto zajebavat sto se tice auspuha) Ja u nevjerici gledam i ne vjerujem sta se desava i vracam se prema kuci kad ono stricek policajac na motoru koji mi je pisal kaznu sjedi na krizanju i ceka. Dosao sam do njega i rekao gle sefe, evo bio sam sad tamo u policiji rekli su mi to i to. Nazovi i provjeri i ostavi me se.Moram ic na posao nemam auto, vozit cu.Stricek nazvao nekim cudom provjerio i rekao mi je mali necu te vise dirat.Ja rekao hvala lijepo dovidenja. evo u nevjerici sam i dalje dal me jebu ili je to stvarno kako kazu. Mislio sam danas na taj jebeni tehnicki ic ali posto nisam u policiji nista rijesio rekli su mi da imam "propust" do utorka i da se mogu peljat ali u utorak odma na regu. I sad evo neznam odnio vrag salu necu se zajebavat i vozit dok to ne rijesim da nebi postao jos veci problem. Nabavio sam cak papire od auspuha posto ima homologacijsku oznaku i mislim da cu ga probat atestirat ako se moze, ako ne stock auspuh,blokada i ko ih jebe pa kad prodem nazad na staro heh.. Ja im inace ne stajem bas zbog takvih idiota, ali motorima ne bjezim jer nema smisla riskirat radi kazne pisljive..Mislio sam iskreno da ce imati vise razumijevanja jer je na motoru ali kurcina sve zavisi na kakvog naletis..
Jel imao itko ikakvih slicnih iskustava ? Savjeti? Voziti ili ne voziti? Ja kazem ne.. Jos htio bih napomenut cijelo to vrijeme dok mi je pregledavao auspuh i pisao kazne nije imao masku uopce.