Općenito > Generalno o skuterima
Skoro u kolicima završio
Antares:
Pošto si se okrenuo prema iza iz te druge trake, vjerojatno bi isto napravio i da si ostao u srednjoj pa bi se eventualno stigao prestrojiti.
gozz:
--- Citat: Antares - 29 Listopad, 2008, 12:53:00 ---Pošto si se okrenuo prema iza iz te druge trake, vjerojatno bi isto napravio i da si ostao u srednjoj pa bi se eventualno stigao prestrojiti.
--- Kraj citata ---
hmmm... dok bi se ja okrenuo, shvatio što se događa, dok bi dao gas, dok bi moja prdilica krenula, i onda di? Desno nemrem jer je kolona, gusto auti stoje na crvenom...
lijevo isto...
Ciljati i gurati se između???
Pa nije baš da je tip počel kočit 300 metara prije autobusa...
dhorvat:
--- Citat: Antares - 29 Listopad, 2008, 12:53:00 ---Pošto si se okrenuo prema iza iz te druge trake, vjerojatno bi isto napravio i da si ostao u srednjoj pa bi se eventualno stigao prestrojiti.
--- Kraj citata ---
Vjerojatno bi ovo, vjerojatno bi ono! Kad bi frajer videl motoristu možda bi i on skrenul naglo u traku isto ko i ovaj i opet bi ga potepo! Imal sam i ja sličnu situaciju prije par godina kad je auto ispred mene naglo zakočil i da izbjegne sudar skrenuo naglo udesno! A ja sam trebal bit na tom mjestu gdje je on skrenul, al nekaj mi je reklo da ostanem iza njega! :-[
Sve u svemu... igra sudbine :icon_thumright:
R@kija:
imo si serce i pol...
dobro da je zavrsilo tak kak i je... :laughing7:
vktr:
A šta da si ostao u srednjoj traci i vidio da dolazi prema tebi, jel bi ostavio skuter i bježao ili bi pokušavao spasiti i njega?
Fala kaj si to podijelio s nama, odsad nadalje uvjek na semaforu gledam u retrovizor,
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju