Tehnički kutak > Tehnička pitanja
ležajevi volana
muzgavac:
prvo što sam napravio nakon što sam osjetio, napumpao sam gume, naprijed 2.1 nazad 2.4, gume su montirane/nove u 11.mjesec 2019. mislim da ne bi trebale one biti problem jer skuter baš valja dobro, selen mašine je mijenjan početkom 2019 i nisu bili isti simptomi kao ovo....jedino da nešto nije dobro stegnuto, to jest da je popustilo al neznam što...metalni zvuk ne čujem nikakav ni u vožnji ni pri kočenju
Corector:
Primi volan za lijevu rucku s dvije ruke dok stojis pored skutera i cimaj ga lijevo desno. Obrati paznju da li se masina neobicno pomice u odnosu na ramu, ili kotaci.
Recimo ovako nesto:
muzgavac:
mislim da nije to, mijenjao sam njega početkom 2019, tada se tresla/poskakivala zadnja strana skutera, kad bi dodao gas skuter bi se uvijao ali od pozada se osjećalo,poskakivanje mašine, sad se uvije sprijeda,volan kao da u blatu se kreće, zavuče u jednu pa u drugu stranu, naginje se....
muzgavac:
jedino što vidim oko prednjeg kotača da visi vani kao nekakva matica, zaokružio sam na slikama, šeta i zvoni kao zvončić kad se trese kolo...ne znam da li je to bitno, vilice čvrsto stoje i šarafi koji ih učvšćuju.
https://postimg.cc/gallery/KxbPBzL
muzgavac:
po majstoru riječ je o nosaču mašine, nije do selena nego nosač, piksne....kolika bi trebala biti okvirna cijena za isto? ima li smisla sam pokušavat zamjenit nosač, mislim da je to ipak dosta posla??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju