Tehnički kutak > Tehnička pitanja
ležajevi volana
robyakarider:
frendu na vxru sam mijenjao, jako grdo su izgledali
muzgavac:
to su 10 i 6 brojke na ovoj sliki, pretpostavljam da je dosta posla, ne znam kolika je mogućnost da se još nešto popratno uništilo, vidim da tu ima i skupih dijelova a napomenuto mi je da treba skinut pa pregledat sve, a servis idući tjedan tek zato pitam za vožnju.
https://postimg.cc/PNzM3qY7
aragonY:
Pa nije da nema posla.. treba prvo odvojiti masinu od rame pa tek onda nastupa zamjena tih lezajeva. I na kraju opet sve vratiti na okup..
muzgavac:
--- Citat: aragonY - 30 Ožujak, 2021, 20:04:45 ---Pa nije da nema posla.. treba prvo odvojiti masinu od rame pa tek onda nastupa zamjena tih lezajeva. I na kraju opet sve vratiti na okup..
--- Kraj citata ---
pa i mislio sam, trebalo je zamjenit te ležajeve kad se mijenjao selen...da se jedan put skida mašina...
ako netko zna hoće li se stvorit dodatni problem ako se skuter ovako vozi?? servis tek tamo utorak srijeda...
aragonY:
Nece ti to niko, pa ni ja, reci, jer ako ti leluja onda nije siguran za voznju tako da ti niko nece reci da smijes voziti jer ne zelimo biti odgovorni ako se nesto desi.. ti sam procijeni jel siguran za voznju ili ne. Da ce se razdvojiti na dva dijela u voznji, ne bi trebao. Ali ako je nestabilan/nepredvidljiv onda nije preporucljivo voziti tako..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju