Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Nova boja
Antun Aksić:
Pa kada sam mijenjao prometnu prošli put zbog prijepisa se dobije papir i na njega se napise ono sto ce pisat u prometnoj (kubikaza, boja, velicine gume, max brzina i to), i onda oni to isprintaju na novu prometnu, pa pretpostavljam da cu opet dobit taj papir na koji ce se upisivati podatci za to sam mislio ja upisat, mislim zanima trebaju li oni vidit skuter da budu sigurno da je ta boja ili samo ja kazem/upisem koja je boja, mozda sam se krivo izrazio u poruci prije pa nije bilo jasno, ali nema veze svejedno ste mi usred jeli puno vremena odgovorom, hvala
di.ky.73:
U kojoj drzavi zivih,mi pricamo o RH :hello:
Antun Aksić:
Samo kazem da kada sam obavljao prepis da su na tehnickom dali papir na kojem su bila polja kao u prometnoj i da sam to morao ispunit i da su oni to upisali u prometnu dozvolu, prakticki samo sam prepisao iz stare, mislim naravno da nisam mogao upisat drugu boju drugu kubikazu i to jer su provjerili, pa zato pitam dali ce opet tako biti samo cu upisati drugu boju ili samo dovedem skuter i oni to sve obave mislim nije bitno uopce jer cu ionako otic pa ce mi rec ali evo samo sam pito tu kad sam vec otvorio temu mozda ce nekom drugom trebat nekad
Antun Aksić:
Ali stvarno sam zahvalan na odgovoru jer me zanimao proces ne zelim da se sad tema oduzi na nekoliko dana mislim da to nikome nije cilj, i ako sam bio naporan oprostite nisam namjerno, hvala svima na odgovorima i oprostite
FeZox-team:
A to bi trebali oni upisati vec im se neda, ionako vjerovatno provjere na kraju sta si upisao tak da reklo bi se sve zavisi na koga naletis
i dali treba skuter dovest osobno da ga vide po nekoj logici da treba, takoder isto kako ko zahtjeva. Bar ga uslikaj ako ti se neda vozit po losem vremenu da im mozes pridocit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju