Ostalo > Razne offtopic teme :)

Gilera runner 200 pucanje iz topa

(1/4) > >>

francikis:
Pozz ljudi, evo imam jedno pitanje prijatelj mi je posudia auspuh kucelj i kad je bia na njegovom vxr-u (starijem) njemu je dosta jako i cesto pucalo a meni na (novijem) vxr-u nece nikako da puca a stavljena je grana isto sa njegovoga motora. Tako da me zanima do cega je to. Hvalaa :D

v3kac:
hvala bogu da ne puca, jednog dana kad ti mozak ostari bilo bi te sram kaj ti je motor pucal i kmeči ko podrapana ragetina  :icon_biggrin:

di.ky.73:
Spali ventile pa ce propucat

Tomi_ZG:
Pun mi je k**ra* ovih koji pucaju iz spuha,dok sam doma stalno čujem te vonabi rejsere kak prolaze hoodom,hoćeš skutere hoćeš aute,ok ko ima neku turpiju pa ima antilag,mada ne vidim smisao toga za po cesti,a sad je postalo fora da i tdi puca na spuhče,profil dotičnih likova je skroz isti,prištavi kostur od 60 kila i faca ko da si ga lopatom opleo

PchelaUbica:
Nisam ni ja neko mjerilo sa jasuncem.  Aaali kad prode golf4 tdi s manje od 100ks sa nekim kitanim branicima i fake taxi naljepnicama. I na svakoj izmjeni brzine ga cujes kako ficuka fijjuujjj. Fiiijuuuuu. A kurca ne ide . Dimcuga iz probusenog auspuha.
I ovo sto tomi kaze . Lik ko da ga je poplava nanijela.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju