Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Svijetli lampica ulja vxr200
steeef:
kad vec mijenjas uljs, zamijenis i taj filter ulja koi kosta par kn..
zna se desit da indikator (senzor pritiska ulja) probije pa gubi tlak u karteru i lampica se pali...probije izmedju plasticnog kucista i stopice na koju se spaja zica lampice ulja..
ako je na tom dijelu na senzoru masno i ima ulja, onda ti je to 100% to,
mada i ovak mislim da sexradi o tome, da je bilo kaj drugo, bloknula bi radilica vec odavno :zubo:
Hahsusd ahgaj:
--- Citat: steeef - 19 Ožujak, 2021, 00:19:53 ---kad vec mijenjas uljs, zamijenis i taj filter ulja koi kosta par kn..
zna se desit da indikator (senzor pritiska ulja) probije pa gubi tlak u karteru i lampica se pali...probije izmedju plasticnog kucista i stopice na koju se spaja zica lampice ulja..
ako je na tom dijelu na senzoru masno i ima ulja, onda ti je to 100% to,
mada i ovak mislim da sexradi o tome, da je bilo kaj drugo, bloknula bi radilica vec odavno :zubo:
--- Kraj citata ---
Majstor mi je 10minuta od kuce,idem drugi tjedan k njemu da mi sve napravi,provjeri i objasni.Javim rezultate
Hahsusd ahgaj:
Evo vxr odveden majstoru danas :headbang: rekao je da se motor cudno cuje,da je mozda do senzora,ako izlazi ulje kroz njega,jer se meni ulje prelivalo preko glavne nogare i malo po desnom rubu gume.Nadam se da je samo senzor otiso :notworthy:
Hahsusd ahgaj:
Osta motor bez vode,pumpa se razletila i rastopila senzor ulja,sto je dovelo do toga da mi se pali lampica ulja.Nova pumpa,senzor,antifriz cca 1000kn.Za buduce ako netko bude imati isti probelm
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju