Tehnički kutak > Tuning skutera
Sportski cilindri 50cc
Poggiali:
--- Citat: giannelli - 28 Svibanj, 2021, 07:53:57 ---Ja sam imao Top Performance 50ccm kada mi je zaribao kit.
Vozio sam na stage 6 pro replica auspuhu na 17,5.
Meni iskreno bolji od originala 50ccm i preporuka za one koji voze variomat + auspuh.
Manji trosak nego 70ccm i nema potrebe ici na jacu radilicu i veci karb. a sto dobijes s tim? Malo siri ispuh od originala i vjr drugacije kanale.
Meni je to super tko hoce zamjenit original termogrupu jer je zaribala ili slicno.
--- Kraj citata ---
bas zato i razmisljam, jer ako ne moras ici na novu radilicu, a ide nestobolje od 50cc serijale, a opet nisu svi strucnjaci u turpijanju stock cilindra..
mic:
--- Citat: matija84m - 28 Svibanj, 2021, 11:29:30 ---Zapravo malo prosiris auspuh i bacis cilindar na specijalu i imas isti ucinak. A piaggio cilindar ima dobre tajminge i ljepo ide kad sestela.
Evo radim na jednom takvom projektu pa cemo vidit kakav je rezultat i koliko snage se dodatno moze izvuc. Trosak ce bit oko 200 kuna.
--- Kraj citata ---
Što se radi Matija ako nije tajna?
Radi se o turpijanoj serijali? Jesi radio portmapu neku određenu i ciljao određene tajminge ili ides odokativnom metodom?
matija84m:
Bit ce sve u temi kroz koji dan.
Znaci serijska termica sa prosirenim ispuhom. Ispuh mozda necu ni podizat jer nema bas puno ucinka. Ali to cu jos vidit.
Idem na specijalu na 42mm klip koji je vec kupljen.
Cilindar ce bit 4 kutni jer 4 kutna pia glava ima manju zapremninu. Ispada 6ml pa ce stupanj kompresije bit dosta veci.
Zapravo ukombinirat puno sitnica koje funkcioniraju sa klipom 42mm.
To ce bit 54ccm makina. Znaci dodatnih 5ccm na sve ovo :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju