Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner sp 50 1999

<< < (2/3) > >>

sole9:
Ofarbao sam felge. prednju felgu sam nabavio drugu jer jer je stara bila unistena jer je bila farbana sprejem i nije mi se dalo slajfat samo nju 2 tjedna..

Felge su antracit i uzivo su vise  plavkasto sivkaste..
Plastike stavljenje u primer pa u sprickit, pobrusene i polakirane sa 2k farbom u crveno

Pofarbane crne plastike i bubrezi te montirano na skuter

Također stavio sam i vizir i retrovizore i straznji blatobran samo nisam slikao još. Moram urediti jos i auspuh, onu kupiti djekove namotaje i staviti nogare za suvozaca. Cini mi se da cu morati kupiti drugi sat jer na ovom je maticna valjda otisla. lampice od zmigavaca stalno gore, a kad se upale zmigavci cijela tabla pocne zmigat ii kazaljka tanka ide u maksimum a rezerva gori haha..
Inace zadovoljan sam kako motor ide, jako dobro za serijalu, moram napomenut da je auspuh od purejeta također, koliko znam on je bez katalizatora, nek me ispravi neko ako grijesim..
Nemojte puno zamjerati na greskama imam tek 22 god pa se jos ucim haha   :)
E da, da napomenem sve sam radio sam u kucnoj radinosti od masine do farbanja...

Dragster 50:
Svaka čast, koliko god da ti je godina.

sole9:

--- Citat: Dragster 50 - 14 Ožujak, 2021, 19:15:05 ---Svaka čast, koliko god da ti je godina.

--- Kraj citata ---
Hvala!  ;D

avr freak:

--- Citat: sole9 - 14 Ožujak, 2021, 16:52:41 ---Nemojte puno zamjerati na greskama imam tek 22 god pa se jos ucim haha   :)

--- Kraj citata ---

@dragster50, dečko se potrudio sve imamo u tekstu :icon_biggrin:

Sviđa mi se način i kako si krenuo, nisi krpao kraj s krajem nego si se uhvatio posla i pokušao to složiti. Razlika između tebe i mnogih je da jedino kud im prsti znaju ići su po tipkovnici, tako da ne brini i ne moraš spominjati koliko imaš godina i da te se ispravlja. Oživio si lijepo skuter od 100k + km i ako budeš imao nedoumica oko nečega dodatnog, slobodno pišeš, sad imaš i svoju temu :)

Imaš li kakvih daljnjih planova ili je to u globalu to? Puno sretnih km!

sole9:

--- Citat: avr freak - 15 Ožujak, 2021, 11:16:29 ---
--- Citat: sole9 - 14 Ožujak, 2021, 16:52:41 ---Nemojte puno zamjerati na greskama imam tek 22 god pa se jos ucim haha   :)

--- Kraj citata ---

@dragster50, dečko se potrudio sve imamo u tekstu :icon_biggrin:

Sviđa mi se način i kako si krenuo, nisi krpao kraj s krajem nego si se uhvatio posla i pokušao to složiti. Razlika između tebe i mnogih je da jedino kud im prsti znaju ići su po tipkovnici, tako da ne brini i ne moraš spominjati koliko imaš godina i da te se ispravlja. Oživio si lijepo skuter od 100k + km i ako budeš imao nedoumica oko nečega dodatnog, slobodno pišeš, sad imaš i svoju temu :)

Imaš li kakvih daljnjih planova ili je to u globalu to? Puno sretnih km!

--- Kraj citata ---
Hvala! Pa mislim da ce to biti to, moram ga ic registrirat i viditi sto cu s tablom, to me jedino muci

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju