Ostalo > Razne offtopic teme :)

Preporuka motorne pile(2t)

<< < (3/5) > >>

avr freak:
sad se budu neki potrgali od smijeha, ali kraj male Stihl uzeli smo jednu onako "veću" ako zatreba, a trebaš ju tu i tamo doma.
Kako je sve dostupno po tom internetu, komentari ljudi, recenzije, ja sam starome uzeo sa Super Goldy motornu prije nekih 2 godine.  :laughing6:

3,9KS, 45cm. Ovaj ispilao cijeli voćnjak, ja kad idem pomoći uvijek je uzmem sa sobom i ova radi i radi. Redovno ulje, nakon svakog korištenja se očisti i bomba. Cijena bila s dostavom 399,00kn :laughing6:

Kad crkne baciš ju u smeće, ali bome da je crkla odmah nakon voćnjaka isplatila bi se. Koliko sam i čitao unutar 12mj. priznaju garanciju. Šarafa nismo taknuli na njoj :toothy12:

challenbeen:
Godinama mi je djed kupovao stihl, nema koja se nije pokvarila. Sve je bilo uredno i servisirano, i mješavina, i dotegnut lanac i sve. I onda kupim iz zajebancije parkside u Lidlu i eno je, pokušali je namjerno uništiti ni lanac nije pukao, samo se otupio... možda je već 50 kubika izpilala ništa joj nije... samo motul mješavina. Tako da vam možda to sa stilom mogu povjerovat al one prije 2005 godine... jer posli mi se čini da je sve made in china i da ništa ne valja.

PchelaUbica:
Bogami i pise na njima made in china i made in brasil.
Naprimjer stari doneo svoju ms211 to je 1.7kw msm. Moja 1.8.
 Kad sam uhvatio njegovu kao da sam za 70ke preso na 50ku .
Nekako slaba i manje se vrti. Jedino nije mjerilo jer je starija od moje i neznam u kakvom je stanju klip i cil. Al ooopeet

di.ky.73:
 Na kraju sam narucio husq 440  :hello:
Sljedece idem na neki malo jaci trimer,sada imam husq 128r i to je ustvari cistac sikare al eto

PchelaUbica:
Javi dojmove  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju