Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Zip 50 2T

<< < (2/10) > >>

challenbeen:
Vjerovao je čovik meni na riječ. Drago mi je da me poslušao. Zipić je zakon i dvoumio sam se da ga zadržim, al razum je presudio  :headbang:
Odradio sam transport od Paga do Zadra za Stipu. Dokumentacije je stvarno bilo i više nego dovoljno, znam čiji je bio i tko je bio prvi vlasnik a razlog prodaje je bio taj što je uzeo nov skuter. Genijalno!

I ja sam imao 3 ovakva kući, i prešo sam sa njima 50.000 km u 6-7 godina.

Stipe, nadam se da će te poslužit, i da ćeš napraviti dobar projekt! *J*B*G* sol papa ležajeve volana, a Pag je poznat po tome.
Guštaj sa njime!

stipe:
Posuda od ulja pusta doli, na onoj pipici... To samo stegnuti ili skinuti, staviti nesto pa stegnuti? Negdi sam citao, teflon traka?

Crijeva sam mislio minjati, koji fi? Zna netko napamet?

Corector:
Najprije ti krene pustati ulje zbog samog zavrsetka crijeva jer je slab spoj izmedju crijeva i pipe.
Zatim moze biti da je obujmica otpustena pa pomogne dotezanje.
I imas O ring unutar pipice, on ako je tvrd, trrba ga zamjeniti s drugim i nemas brige.

Dugorocno rijesenje je izmjena O ringa i crijeva ulja, e onda si sigurno miran na duge staze. Kod Piaggia u najboljim serijama do 2003 godine, takve stvari poduraju cak i 15 godina. Ali kod novijih generacija, tesko i 10 godina. Stoga najbolje to napraviti kako spada i zaboraviti na to, pogotovo ako ne volis raditi isti posao vise puta. I usput se treba pogledati onaj plovak ulja, ne smije biti labav, oko njega se mota teflon traka i ponovno se zabije u rezervar da tu ne bali vanka.

stipe:
Skinuo sam karburator, unutra je dellorto 17.5 phva, a dizna je 70

Jel to malo puno? Koliko vidim, ta dizna mu je stavljena kad je imao 1000km, skidao je blokade pa su mu to stavili

Imam kod sebe 64, da stavim to? Jel ima veze sto ima giannelli go?

Prebi:

--- Citat: stipe - 07 Ožujak, 2021, 09:42:47 ---Crijeva sam mislio minjati, koji fi? Zna netko napamet?

--- Kraj citata ---
Ako se dobro sican mislim da je debljina 4, imas u tokica i crivo in je dobro dugo izdrzi.

--- Citat: stipe - 07 Ožujak, 2021, 23:55:08 ---Skinuo sam karburator, unutra je dellorto 17.5 phva, a dizna je 70

Jel to malo puno? Koliko vidim, ta dizna mu je stavljena kad je imao 1000km, skidao je blokade pa su mu to stavili

Imam kod sebe 64, da stavim to? Jel ima veze sto ima giannelli go?

--- Kraj citata ---
Komodno stavi 64 i dostelaj karb malo, vjerovatno je i ta 64 mrvicu vise od potribnog al ne smeta.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju