Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Zip 50 2T

<< < (4/10) > >>

Corector:
Ej Stipe, imam pitanje za vilice od Zipa. One na plavom vidim, medjutim na crnom nesto tesko procjenjujem trenutno, pa nisam siguran jel crni ima nize teleskope od plavog?

Kad bi se sagnuo, crni bi trrbao imati plasticne zastite na kromiranom dijelu vilice, a plavi nema zastitu.

Uzeo neke Zipove za karabudzenje pa usporedjujem te visine, ja bi nekako sto nizu, samo nek nije obicna, nek je GTI.

stipe:
Vidim ti ujutro

A taman sam zipa sastavio i opalio par slika, na jednoj se vidi da je crni nizi...

Corector:
Ne trebas nista raditi hvala ti, s ovom slikom je sve potvrdjeno. Znaci imam 50 vilice i 125 vilice. Ove 125 imaju vise hoda jer pri vecim brzinama u nezgodnim situacijama bi moglo doci do destabilizacije prednjeg dijela.

stipe:
Sinoc sam ga sastavio i stavio na cestu. Bilo je oko 1ipo, nisam ima volje za dalje, samo sam ga spakirao u dvoriste...

Izjebao me kao malog majmuna, svaka vida zaruzinala, dok sam sve to skinuo spizdio ssm na zivce...

Plastike bojane, skuter sastavljen, danas je pao kratki djir...

Odmah u startu sam primjetio par stvari:
- brzinomjer ne radi, a radio je. Najvjerovatnije nisam dobro ustekao, moram viditi
- prednja celjust je blokirala, lagano koci, morsti cu novu uzeti...
- kad dam gas prvo se ugusi pa krene, dizna je bila 70, sad sam stavio 64, moram to malo stelati...

Max brzina za sad po gpsu je 63,  ok je ako uzmem u obzir da prednja koci...

Posla ima jos dosta. Tribam ga dobro oprati, namazati plastike ulickati, prednju gunu prominiti, retrovizore staviti i biti ce pravi mali gradski zvrk :)

stipe:
Rastavio sam tablu i vidio da se sajla istekala, to sam vratio nazad i sad je sve 5.
Skinuo sam prednje plocice i napravio mali djir, skuter se lipo vozi za zracnjaka, napuni 80 po satu, lagana nizbrdica, ali su definitivno preteski valjcici. Ubrdo nikako ne ide...
Fora mi je sto je prednja guma celava, pravokutna, iz 2010te je, dosla iz ducana sa njim  ;D na naginjanje ni pomislit ne smim, a imas osjecaj kao da su vilice krive. Jedva cekam montazu nove gume.
Isao sam u praonu i odmah doma. Sigurnosti radi, jelte...

Sad mi triba pomoc za stelanje.

Koliko vidim, na njemu je giannelli go, otraga su zelene oprugice, valjcici su original 7.5g,rrmen relativno novi,  a dizna je 64. Sve drugo serijala.

Mislio sam staviti 6.5g valjcice, to su oni crni piaggio, i malo stelati vijak smjese, da pogodim kako triba

Zelene olrugice mi se cine mekane, dosta brzo lovi, kao serijala, cini mi se da bi tribao na vise okretaja...

Savjeti?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju