Tehnički kutak > Garaža
Downtown 350i Exclusive
Deki.:
Meni je 125ica bila puno zanimljivija. Vožnja je bila napeta. Sve si moro dobro isplanirat. Biti brz u zavojima da ne izgubiš brzinu. 350ica je dosadna, sve se dešava oduzimanjem i davanjem gasa. Uđeš u zavoj penzionerski i na polovini daš gasa i budeš ispucan.
Ko ti kaže da je 125ica kao 50ica taj nije vidio 125icu a kamoli vozio.
Imao sam povišeni Givi vizir i zaštita je bila odlična tako da ga planiram stavit i na 350.
Kad kupuješ dobro obrati pažnju na plastike. Kymco ima vrhunske plastike i ako primjetiš nejednake zazore, razlike u nijansi boje,.da fale oznake, da škripe na dodir vjerovatno je padano.
Na oba modela se štelaju ventili na 20000km ali to niko ne radi kao.ionako ću ga prodat pa gledaj da skuter nije iz desete ruke i da ima servisnu knjižicu
zvonkec92:
Ako covjeku treba iskljucivo za zujanje po gradu, kuca poso to mu je skroz dovoljno, jbt ak je suhy zadovoljan na vivacityu onda ce i ovaj covjek na kymcu 125, bar ce imat udoban skuter od kojeg ga nebu bolila guzica nakon sat vremena voznje
Deki.:
Ostalo par dana do isteka registracije pa sam privremeno odjavio skuter do nekih toplijih vremena
Deki.:
Uplatio osiguranje.
Nemogu vjerovat punih 244kn.
A ista teta mi je u 3mj dala ponudu 300kn
Poggiali:
Sava?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju