Tehnički kutak > Garaža

Downtown 350i Exclusive

<< < (10/21) > >>

Deki.:
Pas mater! Kamere posvuda!
Neki dan me vjerovatno slikali u naseljenom pri nekih 100 na sat.

Deki.:

--- Citat: avr freak - 25 Ožujak, 2021, 07:49:00 ---Odličan je, stvarno jako lijepo i kompaktno izgleda, cijena za dobiveno bomba!

Koliko godina garancije imaju i kako vode obavezne servise?

Puno sretnih kilometara želim :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Oprosti nekako sam ti zaboravio odgovorit.
Garancija je dvije godine.
Prvi servis na 500km ali je serviser reko da netreba.
Idući na 1000km i onda 5000km, 10000km itd.
Imaju i vremenska ograničenja, prvi za mjesec onda jednom godišnje ali mi je serviser reko da to negledam da pratim kilometražu ili jednom godišnje

challenbeen:
Ako je serviser reko da ne moras na 500 km mjenjat prvo ulje, to je totalna budala i ja bi promjenio servisera. Prvo ulje na prvih 500/1000 km kako na mojem agregatu je MUST HAVE promjeniti. Radi svih onih čestica iz tvornicke ugradnje i otpadaka... ufff odma san se naježio kad takve gluposti čujem od servisera. Što češće ulje mjenjaš, agregat tj mašina će bit vječnija. Amen.

Btw mogli bi se dogovoriti da se nađemo negdje na kavi da usporedimo makine

Deki.:
Prva izmjena po servisnoj bi trebala bit na 500km, druga na 1000km ili mjesec dana šta prije dođe. Trgovac/serviser kaže da zanemarim ovih 500km ili mjesec dana i da se javim na 1000km.
I meni se čini previše u 1000km dva puta mjenjat ulje i filter. Kako je krenulo taman ću u devetom mjesecu napravit 1000km

challenbeen:
Kimko nije proizvođač mašina koji je od jučer krenio proizvodit agregate. Valjda ljudi znaju što radi, a sigurno nije radi $$... Što je češća zamjena ulja i filtera na 4t mašini, agregat je vječniji. Potpisujem to bilo kad bilo gdje do kraja života. AMEN.

Ti kako god želiš, tvoj skuter, tvoja stvar...  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju