Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Speedfight 2 losi zupcanici u getribi
Oliverxxx2:
Što se tiče mekih navoja u bloku, deklo skidano i montirano nazad uvijek Makita udarnim odvijačem koji je prilično jak, znaći onak kak se nesmije šarafit u aluminij i još nisam izuo navoje.
Brkhaa:
kad bih vam rekao da je redovno servisiran i odrzavan, pa se bez obzira na to desilo ovo ne biste mi vjerovali hahaha
Oliverxxx2:
Brkhaa imaš privatnu poruku
Corector:
--- Citat: Oliverxxx2 - 05 Ožujak, 2021, 12:52:51 ---Ja ne znam onda od %u010Deg je moj sf napravljen, 2002g. negdje preko 32 000km i bez kvarova koji bi ukazivali na lo%u0161u izradu i lo%u0161e materijale.Do%u0161ao k meni sa 24 ili 26tkm, neznam vi%u0161e, i sa rasutim igli%u010Dastim koji je napravio havariju.
Stariji gospodin od kojeg sam ga kupio ka%u017Ee da mu je to bio drugi kvar,prvi je bio vakuum pumpica, nijedan navoj nigdje nije provrtio, getriba ne fu%u0107ka itd.
Sve ovisi tko i kako ga vozi i kako servisira.
--- Kraj citata ---
To je euro1, taj je jos dobar.
Prica ti uvijek ide ovako, joj kad se sjedim onog Speedfihlgta nikad ni kune nisam ulozio... A misle na euro1
Mlos55:
--- Citat: Corector - 05 Ožujak, 2021, 14:45:27 ---To je euro1, taj je jos dobar.
Prica ti uvijek ide ovako, joj kad se sjedim onog Speedfihlgta nikad ni kune nisam ulozio... A misle na euro1
--- Kraj citata ---
Potpis. Kao sto sam vec u jednoj temi rekao, od euro2 je krenula propast pezoa. Trojku i cetvorku bolje ne komentarisat. Speedfighta gledat samo da je stariji od 2004
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju