Tehnički kutak > Garaža

Tomos Top Perfomance black trophy

<< < (3/5) > >>

kova:

--- Citat: robyakarider - 02 Ožujak, 2021, 19:58:31 ---kemija  :icon_biggrin:
ne kuzim ovaj auspuh, o cemu se radi?

--- Kraj citata ---
Auspuh izračunat po bellu

--- Citat: Tomi_ZG - 02 Ožujak, 2021, 20:07:41 ---A vidi Tomosakija na visokom nivou,nego jel imaš kakva mjerenja ili usporedbu s nekim skuterima? Da se dobije dojam kak to ide

--- Kraj citata ---
Ide bolje od tomosa e90 s tim da sam ja teža kategorija šofera :headbang:
A e90 i moj aerox (malosi sport yasuni r) su tu negde

Corector:
Kova pa gdje si covjece! Pa ja se sjecam tebe kad smo isli na Meet/Voznju na Kalnik prije nekoliko godina. Ti si onaj krupniji, (sad sam se sjetio kad si rekao da si visi nivo kategorije sofera) sto je dosao na vrh Kalnika poslijenji nakon 5minuta cekanja, dogmizao si s najvecom rupcagom u minarelli prijenosu na Aeroxu ikada, na jedno 1470rpm onako od uha :D

Ja mislio neki djecacic tunira Tomosa, i sad kad sam vidio pristup i rezultate, reko svaka cast Mrale! Jake si usporedbe bacio i vidim da Tomosaki grabi, vidim i Rox je stasao kako treba, a Tomos je ipak dozivljaj za sebe. Jel pripremas sta za trke?

Stay tuned i zivio :hello:

Tomi_ZG:
Nije ovaj Tomos zajebancija,dobro bi prošao na dragu

kova:
E taj sam onda je bila serija rox sad je malo visi nivo
Bitno da sam dosel na vrh hahahaha   ono je bila koma od roxa od njega cilindar cuvam za na drugog tomosa hahahah
Nisam neki tip za trke ovo je složeno za uzet mjeru kak se spada
(E ako ko ima cil za minu 47 sa risom znaci da mu netreba mogu udomit)
Za ove lamele kaj sad del link cinimi se da pašu na pežolu

Corector:
Moguce da usis pase na Pezu, a usis je boljka kod Peze jer se potrosi kucisce od lamelica sto se ne desava valjda niti na jednoj drugoj masini ikada.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju