Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG Power DD LC 2007 by Challenbeen

<< < (10/23) > >>

challenbeen:
Oko 180 kn
A nema potrebe al dobro dođe hehehe

challenbeen:
Projekt ide dalje. Danas sam stvarno malo radio radi obaveza.
Otkrio sam još par komada plastika koje sam trebao pobrusiti i pripremiti za piturivanje. Danas sam i sredio. Krenio sam gledati što je sa spuhčetom i zašto dimi. Naime, prvi put kad sam skidao spuh, primijetio sam ovu brtvu, a kad sam je maknio i montirao auspuh, onda je počela dimiti. Ne znam kako bi ti to što bezbolnije riješio, tj ne znam jel do spuha ili cilindra. Što se tiče plastika, sve koje sam pobrusio, detaljno sam ih oprao i sad čekaju temelj za plastiku još jednom pa špric kit. Što se tiče ove plastike oko rezervara, imam neke ideje sa njome koje planiram izvesti, izbušio sam rupe te mislim staviti prave prokromske šarafe. Vidio sam to na jednom davno pa sam odlučio da ću to kopirati...

aragonY:
Na piaggio ti ne ide dihtung na auspuh. Vidis kako i spuh i cilindar imaju taj konus dosjed, to samo fino pobrusis da bude cisto i mozes blago namazati diht masom 600c. Da, izgoriti ce, ali ce bar rupice od oksidacije zacepiti i nece ti sliniti ulje tu na tom spoju.

dario007:
Evo ti ideja za boju,power u crnoj boji izgleda strava,isto kao i u bijeloj.Evo mog bivseg

challenbeen:
Vrhunski Dario!!!!!

To je to. Ide u takvi dizajn  :headbang:
Glasurit 68 line se ide zamješati

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju