Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG Power DD LC 2007 by Challenbeen

<< < (8/23) > >>

Budy_94:
Čale baš je lijep Power. Gušt je gledati da ga tako detaljno sređivaš.

Što se farova tiče te metode sa pastama su okej, radio sam mnogo puta to. Jedina mana je ta što moraš svako malo preći da
opet ne požute.
Ako oćeš da bude trajno onda obrusiš sa 800, 1200, te završiš sa 1500 ili 2000 vodobrusni, ovisno koji imaš u tom trenu.
Nakon toga odmastiš i osušiš dobro far te ga lakiraš sa bezbojnim lakom, klasičnim dvokomponentnim, iz šprice.
Jedino što moraš paziti da ga ne naliješ puno i tjt.

challenbeen:
haha hvala budy... velika si mi podrška  :headbang: :icon_thumright:

Nastavak radova.
Plastike su nekidan izbrušene, danas sam ih temeljito oprao, osušio, i evo maloprije pokitao koliko sam mogao i znao, čisto da vratim liniju nazad kako treba biti i da nema velikih kratera... Nadam se da ću sutra uspit doć do Zadra, da mogu kupiti omiljeni 1k prajmer, a moooožda odmah i kakav šoping za boju padne... Ne znam hoću li stić brusiti plastike sutra ili tek u utorak posli ovog kitanja.

Corector:
Ili zalijepi prozirnu foliju, bitno da filtrira UV zrake koje zacas spale ispolirane farove.

Cale, brzi si od sve jednog pravog lakirera na internetu, upisi malo i vidjet ces koliko ima onih koji su dali plastike na lakiranje i nikad ih nisu docekali :D

challenbeen:
Svašta san se nasluša godinama, najjače su mi priče kad i dobije plastike nazad, al neke budu lipljenje, skrpane i lemljene a ti si dao potpuno čitave plastike...  :icon_biggrin:

A moram se učit, a nemam još muda štelat karb, pa onda idem linijom lakšeg otpora haha

challenbeen:
Plastike su pripremljene za novu dozu pranja, pa špric kit, i lagano ponovno brušenjee... Uz to, danas smo bili sa Xmaxom u điru, pa sam pokupio nov akumulator za Powera (na fotki su detalji i model), a u ovlaštenom diznu 64 te sam prisiljen bio kupiti novi cijeli žmigavac jer mi nitko nije mogao prodat grlo sa žaruljom hahaha... e sad... morat ću vidit koji mi se više sviđa, jer mi je ovaj novi dao pravu neudomicu, tamniji ili svjetliji žmigavac!!! Promijenio sam diznu, kresnio mi skuter, ali primjetio sam da mi puši između spuha i cilindra pa moram to sutra prekontrolirati. Danas nisam imao vremena za to. Sutra je novi dan...  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju