Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Stage 6 street race kitt 70cc?
zvonkec92:
Samo ti to montiraj i javi nam kad prdne radilica, onda otvori temu " stejđ 6 radilica mišljenje " :laughing7: :toothy12:
Salim se malo al sve ovisi o sreci i kolko puno ces se vozit, ako radis 100km godisnje drzat ce radilica
Tuningscooter:
S tim da živim u Njemačkoj i kad dodjem na odmor u Bosnu a u bosni je motor onda malo oćeifim provozma se s drustvom napravimo skupove malo i djiramo se,bas sto kazes ja mislim da cu uspijet za godinu 100km napraviti🤣😁,inače gradska voznja pretežno,samo dobro ulje treba i to je to a vozicu na fabrixkom karburatoru dok ne kupim del 17.5 mm
zvonkec92:
Tu ulje najmanje igra ulogu, najvise kako ces nastelat smešu na karburatoru, naš ono kao koja dizna treba, igla gore ili dole i tako to...
Tuningscooter:
Naravno stelanje i ostalo je bitno kao i smjesa,polusintetiku ja mislim da je ok kupiti i koristiti,jos jedno pitanje,jel se moraju i usisne lamelice mijenjati posto nemam karbon vec one limene,kazu moze doci do pucanja pa onda zariba sve
zvonkec92:
Bilo bi dobro, ja sam se pravio pametan i iz inata ih nisam mjenjo dok jedan dan nisu pukle od onda vozim karbonske
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju