Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Stage 6 street race kitt 70cc?

<< < (10/33) > >>

robyakarider:
sta u njemackoj postoje samo ta dva auspuha za kupiti?

Oliverxxx2:

--- Citat: Tomi_ZG - 02 Ožujak, 2021, 20:19:55 ---Replika je dobar spuh kaj se tiče performansi,imao sam ga,samo je kvaliteta traljava,top se na svakom raspadne,a i preglasan je,čak ga ni prerada topa ne utiša puno

--- Kraj citata ---
Imam replicu na sf2, odvozila dio prošle sezone tek 300tinjak km i zasad se dobro drži ali je glasna u pm...

Tuningscooter:
Ima svakakvih auspuha,hocu da promijenim malo auspuh,ta rreplika mi se svidila extra

Tomi_ZG:

--- Citat: Oliverxxx2 - 03 Ožujak, 2021, 07:36:12 ---Imam replicu na sf2, odvozila dio prošle sezone tek 300tinjak km i zasad se dobro drži ali je glasna u pm...

--- Kraj citata ---
Za glasnoću ti kod tog spuha nema neke pomoći,preradio sam top po školski isto ko i na TT-u ali rezultat nije bio ni približan,zakaj je tak stvarno ne znam,a za perforiranu cijev nije pitanje dal će puknut nego kad će puknut,moja je isto pukla,glupo su napravili sistem,izlaz cijevi je naslonjen na onaj prednji čep od topa i tu grdo vibrira,zato i puca,Leo koliko god bio isfuran ima to odlično napravljeno,moj TT ima preko 60 hiljada i ko kamen je sve,a novi Yasuni se raspada nakon soma km

Tuningscooter:
Gledao sam i leo vince oko 90 eura nov max 100,a svidjaju mi se i yasuni auspusi al su na cijeni baš sad

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju