Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Stage 6 street race kitt 70cc?
PchelaUbica:
Uzmi bolje nes drugo 😆
Tuningscooter:
Pa ne znam planirao sam prvo 19mm pa sad gledam 17.5mm gledao sam polini i 17.5 i 19mm oba kostaju 55 eura polovna al problem je taj sto imaju manuel čok a u mene elektronski,joj ne znam ni ja stacu u vezi te radilice ganjam vec 10 dana samo visim i trazim il polovnu il novu,najradje je nebih ni dirao al stacu moram da ne mislim posle dok se budem djirao haha,problem je taj sto koju god nadjem. Radilicu je 12/13 a meni treba 12/16 to me muči takodjer,al stacu sacekacu jos mozda izleti sta novo a i izbacio sam oglas da potrazujem radilicu specifikacija koje mwni trebaju mozda se neko javi
Oliverxxx2:
nasao sam majstora koji ce sklapati ga
Moj savjet je da tom majstoru izložiš koji ti je buđet , šta si dosad prikupio i šta bi htio od skutera i nek ti odabere dijelove koji odgovaraju i skuteru i tvom buđetu i nek naplati ruke i to je to.Ak nemože nađi drugog majstora...ovako če proči još 20 stranica teme i bit češ još na početku i možda kupiš nešto neodgovarajuče i baciš pare i vrijeme
matija84m:
--- Citat: Tuningscooter - 12 Ožujak, 2021, 14:20:39 ---Pa ne znam planirao sam prvo 19mm pa sad gledam 17.5mm gledao sam polini i 17.5 i 19mm oba kostaju 55 eura polovna al problem je taj sto imaju manuel čok a u mene elektronski,joj ne znam ni ja stacu u vezi te radilice ganjam vec 10 dana samo visim i trazim il polovnu il novu,najradje je nebih ni dirao al stacu moram da ne mislim posle dok se budem djirao haha,problem je taj sto koju god nadjem. Radilicu je 12/13 a meni treba 12/16 to me muči takodjer,al stacu sacekacu jos mozda izleti sta novo a i izbacio sam oglas da potrazujem radilicu specifikacija koje mwni trebaju mozda se neko javi
--- Kraj citata ---
Jbt kakve si ti probleme stvaras.
Kao da nema nigdje na internetu i forumu niti jedan naturpijani skuter. Pa sada ti prvi moras izmislit toplu vodu. A sve je vec napisano i receno.
Odes u rubriku setup mog skutera i naci ces na tisuce raznih skutera naturpijanih sa svim i svacim.
Isto tako ces naletit na stotine stvari koje se nisu pokazale kao dobre pa to izbjegavaj. Odnosno postoji bolje i jeftinije rijesenje.
I kakvi su to polovni karburatori za 55e
Karb se nađe za max 30eura
A i vec ti je receno da ti kineski blokovi nevaljaju za tjuning. Zbacat ces preko 400 eura i neces imat nista.
Dragster 50:
Ispast će skuplja pita od tepsije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju