Ostalo > Razne offtopic teme :)

Rijecnik pojmova u svijetu skutera

<< < (2/10) > >>

Tomi_ZG:
E bravo,j#bote kak sam to zaboravio,Mrale je dobar,Smrale nije

19. Kolje & ubija & traje dve hiljade - stara forumska fraza za vevericu,ali na kraju to ispadne zamorče

SCANIA R500:
Aha.... Hvala na objašnjenju....  To me bas zanimalo
..

zvonkec92:
20. Gmizavac - obicno se ovaj naziv veze uz skutere marke Peugeot a najcesci model gmizavca je Vivacity, gmizavac takoder moze biti i vozac nekog drugog skutera ali to jos nije viđeno niti postoji pisani trag

igor.sb:

--- Citat: challenbeen - 26 Veljača, 2021, 11:00:32 ---E ovo potpisujem. Ja nisam imao blage veze za neke stvari o čem se pričaju kad sam stigao na forum i krenio popravljat... tipa:

Pila - SPORCKI (rezonantni) auspuh
Rolice - utezi variomata
CVT - vrsta automatskog prijenosa koje imaju skuteri - kvačilo i variomat povezan remenom

--- Kraj citata ---

bojim se da si fulao pOentu teme

btw...tema malo baca na kizinu, to su bili dani ponosa i slave, danas forum izumire brze nego 2t mice

http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,59264.0.html

aragonY:
Jaoj ko da sam jucer citao kizinu abecedu  :icon_biggrin:

21. Abrajsao - najcesce se koristi za opisivanje pokojnog navoja, mozda spremnog za novo narezivanje jer se usljed spleta nesretnih okolnosti ABRAJSAO.    ;D

22. Big Bojler/bebejac - njegovo velicanstvo, tzv BB, vazdusno ili vodeno hlađeni dvotaktni agregat dolazio u kubikazi 125 150 i 180 na aprilia sr mk2 dragster180? I gilera runner sp <2005. 
(Kad sam se tek registrovao na forum sjecam se da mi je naletila tema sa naslovom "bb ac na lc" i gledam u to, procitam par postova i nista mi nije jasno. 4 valjda-rijeci sa po dva slova, i ljudi tu nesto pisu na tu temu, zadali se pravo, u glavi mi bilo ono watahek hahaha)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju