Ostalo > Razne offtopic teme :)
Rijecnik pojmova u svijetu skutera
PchelaUbica:
--- Citat: Corector - 01 Ožujak, 2021, 13:48:52 ---Cak su i necija djeca prihvatila Mraleta! Haha
Dodjes u goste, a mali vise " Disiiii Mraleee!!" Mali te ispostovo :D
--- Kraj citata ---
Ja sam celu porodicu naucio , svi su mrale , mbrale , mbraleu itd.
Najaci mi stari kad dode i vice disii mbraleee..
Mala je sa 3 god vikala mralee
Tomi_ZG:
Jebeno ;D
45. Bata - slično kao i Mrale,oslovljava se člana koji ima koju godinu više od prosjeka forumske populacije,prvi mi na pamet pada Bata Dax ;D
matija84m:
A Bata Mrale :dajmenemojj:
balki:
Zec-Kornjaca: opisuje nivo drzanja gasa slikovito preuzet sa MTD i slicnih kosilica.
(Zec- gas do daske. Kornjaca- gmizanje)
Prosjecna potrosnja na MS forjmu se uvjek daje u "Zec" modu, u suprotnom valja napomenuti da je postignuta gmizanjem.
Tomi_ZG:
46. SS - strani forum na kojemu su s ovog foruma jedino opstala dva susjeda od pokojnog doktora Ante,svi ostali su popili bananu jer vlada vrlo strogi režim u rangu nekadašnjeg Istočnog bloka,a sve je ubiti teška sprdnja i izvor su legendarnih tema i bisera,pa navedimo neke najpoznatije:
- naoružao sam se,čistim plastični pištolj na dvorištu,da uplašim susjeda
- netko mi je u dvorište bacio dve kante od Jupola i televizor Čajavec
- sapleo sam se od produžni od bušilice,pao i slomio ruku
- razderao sam si nogu na kurblu
- krpam gumu od skutera već 10 puta,opet padam zbog šuplje gume,pa je krpam 11. put
- guram skuter,a remen škripi
- skuter mi se utušio u jarugi,jer su na dnu jaruge ispušni plinovi od kamiona
- skuter mi se utušio u garaži nakon paljenja,u naletu svježeg zraka kad sam otvorio prozor
- popeo sam se sa ceste na nasip,skuter mi se utušio zbog siromašnije smese na nasipu u odnosu na cestu,zbog razlike od 10m u nadmorskoj visini
- u šumi je potrebno preštelavanje karburatora zbog viška kisika
- serijala ide 60, base 73, midrace 86, a race 100 po gpsu,bb ide 81
- midrace vozi na 300 dizni ili na rupčagi kad se dizna odšarafi
- ljubičasti centralni je feder za utrke
- mi na ovom forumu ne promoviramo tetrapak tuning
- molio bi vas da više ne spominjete veverice i ubijanje brašna jer ćete biti sankcionirani - kaj je najsmješnije,pokušali su preko vodstva foruma i na ovom forumu zabranit korištenje riječi "veverica i ubijanje brašna",e nećeš razbojniče
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju