Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Pomoc oko stelanja novog auspuha Stage6 pro replica
aragonY:
Da, nigdje se ne spominje stavljanje vece dizne i stelanje karburatora. Samo montiranje rezo spuha i voznjau bez diranja frge je teski fuš i nikako zdravo za mašinu..
Tomi_ZG:
http://forum.mojskuter.com/index.php?topic=110889.0
challenbeen:
--- Citat: Sp 50 2008 - 24 Veljača, 2021, 15:34:32 ---challenbeen koja dizna bi odgovarala?imam novu neotvorenu 65
--- Kraj citata ---
72-75... zatim prepostavljam da se mora naštelati (prepraviti) airbox. Ima tu posla, ništa na skuteru nije plug and play.
Sp 50 2008:
Danas vratia stari centralni i malo mi bolji odaziv ima na gasu i onda kako nisam bila u mogućnosti kupit nove rolice iz 3stare serijske izbijem unutarnji dio ostale samo one plastike i stavim na vagu pokaziva mi 3g ali nije bas točna vaga ne pokaziva naprimjer 3,4 nego 3
I stavim ja te 3 rolice samo plastike i ove od 5g isto 3 i motor mi se bolje ponašao ali nije to to nekad ima start nekad ne moram to lipo sklopit pa sad da vas pitam ima li itko iskustva sa SETOM ZA PODEŠAVANJE UTEGA VARIJATORA gdje se mogu podešavat težine kako bi lakše moga odredit koji mi najviše odgovaraju da ne kupujem sad 5 setova utega nego da si odredim idealnu težinu s ovim podešavajućim i onda si kupim idealnu tezinu
Sp 50 2008:
I da moram karburator postulat jer sam danas gleda svjecicu nije idealna ali nisam napravio 3 km takve vožnje kak sam mora na posa nisam danas uspije ali sutra se bacam na posa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju