Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox R 1998 - restauracija
matija84m:
Hmmm godine su odradile svoje tako da ima posla vise od ocekivanog. Svida mi se kaj ne preskaces nista vec ides od nule sve ispocetka sredit pa znas kaj imas :headbang:
PchelaUbica:
E to je potez. Napravit kako spada i miran si.
Btw kad vec trebas novu rucku odmah si uzmi brzi gas
robyakarider:
a jadan
na pumpu vode stavi plavi corteco semering
brzi gas ne treba za dell 21, meni je taman, nisam zapamtio koji karb ide gore?
Dragster 50:
Ne vidi se na slici, ali ako na lamelama piše "carbonit" ne stavljaj to, da nebi podudao kao ja😤
Odličan projekt, pratim👍🏻💪🏻🤘🏻
Budy_94:
--- Citat: matija84m - 21 Lipanj, 2021, 15:33:23 ---Hmmm godine su odradile svoje tako da ima posla vise od ocekivanog. Svida mi se kaj ne preskaces nista vec ides od nule sve ispocetka sredit pa znas kaj imas :headbang:
--- Kraj citata ---
Fala ti na podršci, trudim koliko toliko da bude detaljno. Nije to baš da je pjeskareno do golog lima kao neki al bit će isto dobro sređeno. Slikat ću sve kako budem radio.
Jest, ima posla i uloga više od očekivanog, malo je izmaklo kontroli, ali sad nema nazad. Mora se završiti.
--- Citat: robyakarider - 21 Lipanj, 2021, 16:58:08 ---a jadan
na pumpu vode stavi plavi corteco semering
brzi gas ne treba za dell 21, meni je taman, nisam zapamtio koji karb ide gore?
--- Kraj citata ---
Dobro, thanks na preporuci za plavi semering. U setu je došao smeđi ja mislim isto corteco.
Karb je kupljen Dell 21 phbg DS.
--- Citat: PchelaUbica - 21 Lipanj, 2021, 16:18:05 ---E to je potez. Napravit kako spada i miran si.
Btw kad vec trebas novu rucku odmah si uzmi brzi gas
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Koliko sam vidio ovaj rox ima neku vrstu brzog gasa već serijski ako se ne varam.
Ne ide mu sajla gasa direkt na ručku nego je riješeno potizanje gasa preko plastičnog zupčanika.
Budem razmislio o nekom aftermarket gasu, ali tek kada čujem skuter kako radi :icon_biggrin:
--- Citat: Dragster 50 - 21 Lipanj, 2021, 17:29:48 ---Ne vidi se na slici, ali ako na lamelama piše "carbonit" ne stavljaj to, da nebi podudao kao ja😤
Odličan projekt, pratim👍🏻💪🏻🤘🏻
--- Kraj citata ---
Fala na podršci, lamelice sam isključivo od prodavača tražio karbonske
napomenuo sam izričito da ne želim karbonitne. Piše na mojima "Carbonio" tako da mislim da sam uzeo prave.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju